Rednic despre Moldoveanu și ratarea sezonului: ”Nu vor mai prinde”

Dinamo a realizat doar o remiză, 2-2 acasă cu UTA, după șapte eșecuri la rând, dar a fost un meci dramatic, ”câinii” având 2-0 și un om în plus pe teren, în repriza secundă, fiind egalată în prelungiri.

Mircea Rednic a avut parte de un meci nebun la revenirea pe banca lui Dinamo, și a rămas mască atunci când a văzut ratarea campionatului, iar protagonist a fost Robert Moldoveanu, la scorul de 2-1, în minutul 71.

De menționat că Rednic este cel ce l-a adus pe Moldoveanu de la juniori la prima echipă, în vara 2015, promovându-l pe jucătorul ce a strâns 8 goluri în 85 de meciuri în tricoul ”câinilor”. În actuala ediție, a adunat 11 partide, fără nicio reușită.

”Este cam de mult tânăr”

„Lui Moldoveanu ce să-i reproșez? E jucător tânăr, dar e cam de mult tânăr și de perspectivă. Păcat, pentru că, în situația asta, putea să înscrie și era bine și pentru el, făcea 3-1, dădea și el gol, că n-a mai dat gol de nu știu când.

Se vede și ca poziție, a avut poziție proastă. El, la un moment, dat, voia să-l prindă pe Deian. Deci în situația asta, de 2 contra 1, rămâi puțin în urmă. El a stat în lateral și i-a fugit piciorul când a vrut să dea”, a spus Mircea Rednic.

I-a amenințat pe jucători

Chiar de la primul meci pe banca lui Dinamo, Rednic a luat deja o măsură. L-a intrudus pe Crețu în minutul 47, dar l-a scos în minutul 84.

„Da, l-am scos, pentru că a și greșit la primul gol. Putea să joace simplu, el a preferat să dribleze, cei de la UTA au recuperat și imediat au marcat. Ei trebuie să înțeleagă, pentru că șansă mai mare decât au avut-o cei care sunt aici de câțiva ani nu cred că o să mai prindă.

Nu că nu am răbdare și timp, dar Dinamo și suporterii nu mai au răbdare, e clar. Le-am spus și în vestiar că imi pare foarte rău, dar poate că au niște limite”, a explicat Rednic.

Citește și

Florin Cîțu îi critică pe românii care protestează: ”Cinic”. Acuză ”coaliția iresponsabilă” care vrea să-l dea jos