Rednic a vrut să-i dea o lovitură lui Becali

Pe 17 februarie se închide mercato în Liga 1, zilele acestea au loc ultimele mutări pe piața transferurilor. Mircea Rednic a preluat Poli Iași în această iarnă, cu misiunea clară de a salva echipa de la retrogradare. A făcut diverse permutări la gruparea din Copou, însă, momentan, moldovenii nu au reușit să obțină niciun punct în cele două etape jucate din 2020.

Deunăzi, Rednic a vrut să îl aducă la Iași pe un fost fotbalist al său de la Dinamo, un fost căpitan al roș-albilor, Steliano Filip, liber de contract în acest moment. Doar că, scrie Prosport, antrenorul a condiționat mutarea de obligativitatea fundașului stânga de a semna un contract de reprezentare cu fiica sa, Luana. Steliano, 25 de ani, a lucrat toată cariera lui cu firma fraților Becali, astfel că nu a vrut să-i trădeze pe cei doi, Ioan și Victor. Cu toate că mai are contract doar până în vară cu această companie.

Rednic nu a putut sa-l convingă să semneze cu Luana, de aceea afacerea a picat, a consemnat sursa citată. Filip ar putea ajunge la Larissa, în Grecia, unde joacă un alt ex-dinamovist Gabriel Torje.

Citește și

”Câinii” sunt răi înaintea derby-ului: ”Normal că noi suntem mai buni”

No Comments Yet

Comments are closed