--> -->

Rednic a dat răspunsul: ”Nu pot asta”

Dinamo a retrogradat, va începe campionatul în Liga 2 pe 6 august, dacă va reuși să încropească un lot, iar mulți dintre susținătorii ”câinilor” consideră că echipa nu ar fi ajuns în situația de acum dacă Mircea Rednic nu era îndepărtat în decembrie 2021.

Presing și cu primarul

După o intervenția chirurgicală, ”Puriul” a fost curtat de brașoveni să vină să investească în oraș și la echipa locală, însă Rednic nu a agreat ideea.

Răzvan Zăvăleanu a lăsat deschisă ușa pentru o eventuală colaborare cu Mircea Rednic. conducerea clubului ia în calcul și această variantă.

Discuții în străinătate

”Eu mai am cam două săptămâni de recuperare după operația de la șold. Am ceva discuții cu echipe din Belgia și Arabia Saudită. Am o relație bună cu autoritățile locale din Brașov, dar acum, mai ales că Dinamo a ajuns în Liga a 2-a, nu aș intra în competiție pentru că se știe că am o relație specială cu fanii lui Dinamo“, a spus Rednic pentru Monitorul Expres.

Mircea Rednic a fost pus la conducerea echipei din Ștefan cel Mare după plecarea lui Dario Bonetti. Amândoi au fost ”opțiunile” lui Nicolae Badea. Apoi, Iuliu Mureșan l-a destituit pe ”Puriu” și l-a angajat pe Flavius Stoican. Ultimul a fost sacrificat la presiunile unor oameni importanți din DDB la acea vreme, fiind readus Dusan Uhrin.

Citește și

Iordănescu: ”N-am venit să-mi stric cariera”. Chiricheș: ”Muntenegru nu și-a creat ocazii”