Recomandarea lui Florentin Petre: ”Nici CFR, nici FCSB nu are un fotbalist ca el”

Fostul căpitan al ”câinilor”, Florentin Petre, a vorbit despre impactul pe care Paul Anton, 30 de ani, l-ar putea avea ca fotbalist al ”câinilor”, ultimele zile marcând un adevărat duel între internațional și conducerea clubului.

Florentin Petre este de părere că Anton a rămas lângă echipă într-un moment foarte dificil și nu merită un astfel de tratament din partea ”câinilor”, considerându-l un jucător unic în Liga 1.

”Anton ar fi putut și el să îi ajute foarte mult pe cei tineri! A stat într-un moment greu și a ajutat clubul, însă acum nu știu dacă vrea să mai continue. E greu să ții un jucător cu calitate mare și să îi tot promiți că se rezolvă niște lucruri și nu se întâmplă.

Trebuie să îi dai ce i-ai promis. Altfel, a doua zi e greu să fie concentrat la antrenamente și să îl faci să joace la potențialul maxim. Joacă cu frâna de mână trasă și nu e corect. Atâta timp cât există o problemă și are o ofertă, eu zic că e mai bine să îl lași să plece. Nu cred că nu are cum să nu aibă oferte. Și Messi a plecat de la Barcelona și o să le fie foarte greu vreo doi ani de zile!

Un jucător ca Anton nu are nicio echipă din Liga 1! Un jucător box-to-box, un număr 8 cu pasă, care bate lovituri libere și îți și finalizează e greu să mai găsești. Nu are nici FCSB, nici CFR! Dacă tot dai niște bani, măcar fă-l să rămână”, a declarat Florentin Petre pentru Fanatik.

În ceea ce privește prestația formației antrenate de Dario Bonetti în acest debut de sezon, Florentin Petre spune că a fost plăcut surprins, cu atât mai mult cu cât majoritatea jucătorilor sunt abia ieșiți din academie.

”Trebuie să le dai încredere și să le oferi posibilitatea să joace, ținând cont că este o presiune foarte mare asupra lor. Au câștigat două meciuri din patru, ceea ce e bine, ținând cont că sunt foarte mulți tineri. Trebuie ajutați și ei și Dario Bonetti. Am văzut că sunt numai semnale pozitive și să dea Dumnezeu să vedem în sfârșit ‘New Dinamo’!. Mă bucur că au reușit în sfârșit să facă asta”, a mai spus Florentin Petre.

Citește și

Marcel Ciolacu, acuzator: ”Cîțu cel cu ochii injectați și umezi ar fi trebuit să-și dea deja demisia. Clotilde, ai legătura”