Realizează Jonathan Rodriguez ce e la Dinamo?! „Să jucăm la fel”

Dinamo nu cunoaște revirimentul nici după campania de achiziții de la începutul acestui an, transferurile și Flavius Stoican nereușind să producă o schimbare pozitivă în rezultate.

Jucătorii au împrumutat din discursul antrenorului, spun că au nevoie de un succes care să le redea încrederea că pot modifica soarta potrivnică a lui Dinamo din acest sezon.

”O victorie și vor urma mai multe”

Una dintre vedetele campaniei de achiziții, Jonathan Rodriguez, fost jucător al Botoșaniului, este de părere că jocul echipei din Ștefan cel Mare oferă încredere ”câinilor”.

”E un sentiment așa și așa, aici a fost casa mea patru ani. Cred că nu trebuia să fie diferența așa mare, dar cine dă gol câștigă, am luat și patru goluri. Am încercat în prima repriză, dar am primit două goluri și este foarte greu să întorci rezultatul. Nu contează că am dominat, se câștigă un meci cu goluri și n-am dat niciunul.

Toate meciurile sunt finale. Să vină o victorie și o să avem încredere în noi. Să jucăm la fel și va fi mai bine, sunt convins că, dacă vom câștiga un meci, vor urma multe victorii la rând”, a explicat Jonathan Rodriguez.

”Începem fiecare meci cu gol luat de la vestiare”

Antoni Ivanov (26 de ani), împrumutat până la finalul sezonului de la Universitatea Craiova, s-a arătat extrem de afectat la finalul jocului. Cu greu și-a găsit cuvintele pentru a exprima ceea ce simte după o nouă umilință pentru Dinamo.

”Mi-e greu să explic, nu știu ce se întâmplă cu Dinamo, le cer scuze suporterilor. Nu se poate să începem fiecare meci cu gol primit de la vestiar, nu e bine, nu știu ce să zic. Trebuie să muncim mai mult, trebuie încredere și să dăm mai mult și la antrenamente și în meciuri pentru că nu e bine ca o echipă așa mare să fie așa jos în clasament.

În acest moment, să ne concentrăm mai mult, să nu ne pierdem încrederea, să dăm totul. Până la urmă, trebuie să vină și rezultatele, nu e altă soluție. Sunt aici, trebuie să adunăm puncte și cred (n.r.- ca Dinamo să se salveze de la retrogradare).

Nu știu de alți jucători, dar eu nu vreau să retrogradez. Pentru noi, fiecare meci e greu, nu contează cu cine jucăm. Pot să am patru hematoame dacă trebuie, dar să luăm puncte”, a declarat Ivanov.

Citește și

Leon Dănăilă: ”N-am vrut să fiu sclavul celor bogați și nici să se creadă că-i jefuiesc pe săraci”