--> -->

Reacții incredibile: ”Poate au luat Dinamo pentru pariuri?! Am vorbit asta cu nașul Contra”

Managementul spaniol a făcut o campanie de achiziții spectaculoasă, a adus până acum 14 fotbaliști, dintre care unii de top în Liga 1. Zilele viitoare se vor rezolva și restanțele financiare de la echipă.

Totuși, proiectul ”Nuevo Dinamo” nu este lăudat în afara clubului. Impresara Anamaria Prodan a vrut să se implice la club, alături de omul de afaceri Claudiu Florică, acesta din urmă alegând să fie membru Elite DDB. Agentul de jucători a avut remarci acide și dure la GSP Live. ”Nu știu cine sunt spaniolii de la Dinamo. Ruben Albes nu a auzit de ei, chiar l-am întrebat. Nici Contra nu-i știe. A fost ales antrenor, atât! Nu îi știe nimeni. Am discutat și cu Borcea și spune că nu e el în spatele afacerii. Zicea că nu știe cine sunt. Eu aș fi mândră să fiu patron la Dinamo. Nu știu de ce se ascund. E un club mare. Eu ieșeam pe toate posturile naționale.

La ce salarii se plătesc acum la Dinamo și la ce investiții se fac înseamnă că nu e cineva nebun… Asta înseamnă faliment fără dar și poate! Mă gândesc că tot îi găsești pe oamenii ăștia. Fondul de salarii de la Dinamo cred că e de 500.000 de euro pe lună. Trebuie să vină o lună în care să se dea banii. Dacă unul dă 500.000 de euro, plus ce a dat înainte, înseamnă că nu e nebun. Trebuie să le dăm oamenilor puțin timp. Cred că așteaptă ceva. Dacă cineva plătește salariile luna asta, mai zice cineva ceva?

De ce au luat Dinamo? Vorbeam și eu cu lumea. Poate au luat Dinamo pentru pariuri?! Dar ce bani să faci? Că Dinamo pierde meciurile. Aaa, pierde meciurile și câștigă pariurile… Dar s-ar băga Contra la așa ceva? Și-ar distruge cariera pentru așa ceva? Am vorbit și cu nașul Contra și a zis că nu știe cine sunt. Zice «Vorbesc cu ei o dată la câteva zile, după antrenament». E o situație ciudată având în vedere că acest club are datorii foarte mari. Cine și-a asumat chestia asta, e cu funia la gât. Eu și Claudiu Florică am văzut actele”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și

ULTIMA ORĂ Un nou oficial, important, român, la Dinamo. Cu ce se va ocupa + cine se mai pregătește