Reacții din politică după moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Nu ne puteți omorî pe toți! Se vindicase”

Moartea actorului Bogdan Stanoevici, în spital, înregistrată ca fiind după infectarea cu noul coronavirus (detalii aici), naște mari controverse. Diverse personaje din lumea politică acuză situația. Actorul, care a cochetat și cu politica la rândul său, a fost internat la începutul lunii trecute.

”Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45.

M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa, au scris cei de la Antena 3.

Și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat, pe un ton vehement. ”A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital.

A fost bolnav de Covid, dar l-a învins. Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secundă. Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Bogdan Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți. Totodată, a militat în vara anului trecut împotriva regulilor de distanțare.

Citește și

Mesajul ÎPS Teodosie către Guvern: ”Nu voi mai permite închiderea bisericilor!”

No Comments Yet

Comments are closed