Wave Resort

Reacție surprinzătoare a lui Florentin Petre: ”Aș merge acolo, nea Gigi mi-a salvat sănătatea”

Lumea fotbalului intern a fost surprinsă de alegerea lui Gigi Becali vizavi de noul antrenor principal al roș-albaștrilor, Dinu Todoran (42 de ani). Aceasta după ce pe listă au fost Marius Șumudică, Nicolae Dică, Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță și Marius Croitoru.

Florentin Petre, antrenorul echipei Dacia Unirea Brăila, a comentat vestea numirii lui Dinu Todoran în funcția de antrenor la FCSB și a dezvăluit că și el ar accepta o ofertă de la Gigi Becali!

Patronul de la FCSB a rămas impresionat pentru că Dinu Todoran se afla la biserică în momentul în care l-a sunat managerul clubului, astfel că i-a transmis lui Mihai Stoica să îi propună funcția de antrenor la prima echipă.

Florentin Petre a spus că va merge și el mai des la biserică pentru a prinde un astfel de contract cu o echipă din Liga 1. Lovitura însă le-a dat-o dinamoviștilor, după ce a anunțat că ar accepta o ofertă din partea lui Gigi Becali.

”Eu îl cunosc foarte bine pe Dinu, din cauza lui m-am lăsat când jucam la Brănești. A fost ultimul meu coleg de cameră. Aveam și eu o vârstă, n-am mai putut, n-am mai rezistat.

Eu sunt încântat, pentru că merită. A muncit foarte mult, și-a făcut școala de antrenori la zi. Fiecare antrenor tânăr merită să aibă o șansă ca asta. Probabil că după ce se va termina campionatul și sper că voi promova în Liga 2, o să stau și eu mai mult la biserică și prin mănăstiri”, a comentat Petre la DigiSport.

Atunci când a fost întrebat dacă ar accepta o ofertă de la FCSB, Florentin a surprins: ”Sincer, ținând cont de moment, de profesionalism, de atitudine, de ideea de a antrena o echipă bună, aș merge nu numai acolo, ci la orice echipă care m-ar solicita, pentru că trebuie să ne realizăm și noi ca antrenori. Mi-am respectat meseria ca jucător, dar în viață nu se știe ce se poate întâmpla.

Să nu uităm că nea Gigi, într-un moment greu al vieții mele, m-a ajutat salvându-mi sănătatea. Eu fiind frumos crescut și educat, cu frica lui Dumnezeu, când cineva mă ajută, dacă voi fi solicitat vreodată, voi fi dispus să ajut cu sufletul”.

Citește și

Nelu Tătaru acuză după ce milioane de măști pentru persoanele defavorizate au rămas nefolosite