Reacție la Dinamo vizavi de grupa din Cupa României: „Era interesant cu FCSB”

Miercuri a avut loc tragerea la sorți a grupelor Cupei României Betano, ediția 2023-2024.

Pe cine va întâlni Dinamo

Este al doilea sezon la rând în care Cupa României propune un format cu grupe. Participă 24 de echipe, 8 din Superliga, cel mai bine clasate din stagiunea precedentă, plus cele 16 câștigătoare din play-off.

Dinamo a fost repartizată în grupa C, alături de FCU Craiova, FCSB, Oțelul, SCM Zalău ȘI FC Bihor Oradea. Dar, conform tabloului, „câinii” le vor înfrunta doar pe FCU, FC Bihor și Oțelul. Nu și pe FCSB! Rivala joacă doar în deplasare, cu FC Bihor, cu Oțelul și cu FCU Craiova.

Ce obiectiv au ”câinii”

„Am stat un pic să calculez, pentru că nu mi-am dat seama din prima cu cine o să jucăm. Am înțeles până la urmă că jucăm primul meci acasă cu FCU Craiova, apoi mergem la Bihor, după întâlnim Oțelul. E o grupă în care putem face puncte și din care ne putem califica.

Ar fi fost interesant să jucăm cu FCSB, pentru că e un duel care stârnește rivalități. E o grupă echilibrată, cine va ști să abordeze și campionatul, și Cupa are șanse mari la calificare.

Și anul trecut mi s-a părut foarte interesant formatul. E un pic ciudat pentru că în funcție de un meci mai prost s-ar putea să pierzi toate șansele, dar e un format atractiv pentru că au șanse toate echipele din grupe.

Pentru noi, calificarea în sferturi e un obiectiv. Dacă vom putea mai mult, va fi un bonus și vom lupta în continuare”, a declarat Andrei Nicolescu, administratorul delegat al bucureștenilor.

Citește și

Incendiu la casa de vacanță a lui Miron Mitrea, din Delta Dunării: focul a fost pus intenționat