Reacție dură la Dinamo: ”Ridici mâna, predai carnetul și pleci acasă!”

Juan Bauza s-a distrat cu apărarea roș-albă în FC U Craiova 1948 – Dinamo, 2-1, și a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului. E golul ce i-a enervat pe mulți suporteri ai lui Dinamo, acum urmează luni, mâine, etapa din deplasare cu Farul Constanța.

Giani Kiriță i-a desființat pe fundașii ”câinilor” după ”bijuteria” sud-americanului.

Patriche, Costin și Velkovski, dar și portarul Golubovic, n-au fost în stare, în proporție mai mare sau mai mică, să-l oprească pe adversar.

”Mai bine te apuci de grădinărit”

„Toată linia de fund a lui Dinamo, ridici mâna, predai carnetul și pleci acasă. Toți 3 fundașii centrali. Ridici mâna și te lași. Aduci 3 tineri. Avem, găsim noi p-acolo pe la Dinamo, mai bine să joace ăia”, a reacționat Giani Kiriță la Fanatik.

„Mai bine te apuci de grădinărit. Plantezi. Nu te mai faci de râs”, a transmis și Horia Ivanovici. „Dar Rici Grigore? E acolo. Era speranța lui Dinamo. Nu e crescut la Dinamo?”, s-a întrebat Vivi Răchită.

„Hai, mă, terminați. Noi am crescut la Dinamo cu antrenori care au fost legende, care ne-au transmis spiritul lui Dinamo. Copiii ăștia nu au de unde să învețe spiritul și răutatea asta. Ăștia de acum sunt câini fără dinți, că m-am și săturat de glumele astea”, a adăugat Giani Kiriță.

Giani Kiriță a încercat să își imagineze ce s-ar fi întâmplat dacă Juan Bauza ar fi încercat să marcheze cu călcâiul pe vremea când el juca la Dinamo.„E greu să văd filmul ăsta, serios. Doamne ferește! N-avea cum să dea în viața lui golul ăsta”, a conchis fostul căpitan dinamovist.

Critici și pentru Kopic: „Trezește-te!”

Nu doar fundașii au intrat în gura lui Giani Kiriță. S-a luat și de Zeljko Kopic. „N-am văzut nimic în plus, din contră, am văzut în minus.

Faptul că domnul antrenor Kopic cu încăpățânare vrea să joace cu cei 3 fundași centrali tot timpul și tu pierzi și pierzi și pierzi, asta îmi dă foarte mult de gândit.

Nu ai cum să pierzi în continuu și tu să nu schimbi sistemul. În condițiile în care tu nu ai fundași centrali. Nu au viteză, nu au tehnică. Nimic! Atunci e o problemă și la tine. Schimbă sistemul. Nu e vina lui Patriche că joacă. E vina antrenorului că îl bagă”.

Citește și

Nadia Comăneci și-a făcut un tatuaj special. Primul, la 62 de ani!