Reacție dură după scandalul iscat de situația lui Steliano Filip: ”O grămadă!”

Astăzi, media a fost plină de materiale dedicate subiectului legat de faptul că poliția, procuratura și FRF investighează o potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri, în care principal vizat este fostul dinamovist Steliano Filip.

O potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri s-a petrecut în play-out-ul Ligii 1 din sezonul trecut, la meciul CS Mioveni – Dinamo 2-0. Principalul eveniment anchetat este legat de acordarea de cartonașe galbene în startul partidei, iar principalul jucător nominalizat este Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo din acel joc.

Atacantul Mirko Ivanovski (33 de ani), pe teren în meciul vizat, Mioveni – Dinamo 2-0, atrage atenția asupra numărului mare de avertismente primite de echipa lui în acea perioadă!

Acesta e un alt subiect ce i-a enervat pe „câini”, jucători, conducători și fani: echipa a acumulat numeroase avertismente în timpul campionatului ce-a dus la retrogradarea formației.

”Ferească Dumnezeu!”

Faptul că Dinamo a excelat în ediția precedentă, la capătul căreia a și retrogradat în Liga 2, la a lua multe cartonașe galbene și roșii! Mai exact, a fost de departe pe locul 1 în privința numărului de avertismente, cartonașe galbene și roșii, 116 galbene, 11 roșii!

„Hai, ferească Dumnezeu! Oricum, și dacă face cineva așa ceva, nu spune… nu știu, frate! Ce mai poți spune acum?! Nu ai pe cine acuza, nici nu vreau să mă gândesc că ar putea fi ceva urât.

Oricum, indiferent ce se spune, știu că în ultimele luni acolo, la Dinamo, s-au luat o grămadă, o GRĂMADĂ (n.r. repetă pentru a accentua cuvântul) de cartonașe roșii și galbene! La un meci, cu UTA, au fost două eliminări. Și jucătorii erau mirați. Dar nici nu vreau să mă gândesc la ceva necurat.

Păi, ce, eu alerg 14-15 kilometri pe meci, iar cineva poate face prostii… Ce informații să ai?! Dacă joacă, dacă pariază, crezi că spune la cineva, adică vreunui coleg? Poate soției, cuiva din familie”, a declarat Mirko pentru GSP.ro.

”90 la sută joacă!!!”

Croatul are o altă opinie, clară: „90 la sută din România, la fel ca toți din lumea asta mare, joacă la pariuri! Ce, credeți că doar aici se pariază? E sigur. Joacă la pariuri, și suporteri, și oameni din sport, toată lumea! Ți-am zis, nu știu sincer – și nici nu vreau să știu! – asta ar fi ultima, să aflu că s-a jucat la pariuri pe meciurile lui Dinamo, anul trecut. Dar, repet, au fost multe cartonașe încasate”.

Afirmația lui Mirko Ivanovski are „acoperire” și confirmă suspiciunile ridicate în rândul fotbaliștilor și suporterilor echipei din Ștefan cel Mare. Formația dinamovistă a fost campioana cartonașelor în ediția precedentă de Liga 1! Jucătorii roș-albilor au colecționat 116 cartonașe galbene și 11 cartonașe roșii.

2 cartonașe roșii a strâns Steliano Filip, cu FCSB (0-6) și cu CFR Cluj (1-4), plus alte 9 cartonașe galbene

Citește și

Petre Daea, despre cormorani: ”Trebuie! Mănâncă mai mult peşte decât românii”