Wave Resort

Reacția oficială a dinamoviștilor: ”Nu e totul chiar atât de negru”

Dinamo jonglează cu o nouă insolvență. Dinamo are probleme uriașe financiare și fotbaliștii amenință cu memoriile, dorind să plece gratis din Ștefan cel Mare. Tot felul de vești teribile strică atmosfera din jurul grupării, însă reprezentanții acționarului minoritar, DDB, au ținut să transmită un mesaj de forță fanilor. Chiar dacă solicită în continuare sprijinul.

”Suporteri, Dinamo, viață!
DDB – DINAMO – GALATA

Ne dorim enorm să vă dăm vești bune despre Dinamo. Asta ar ajuta mult și programul, veștile bune dau încredere, creează entuziasm, am atrage și mai mulți oameni lângă noi.

Însă e o mică “problemă”: valorile DDB. Prima dintre acestea este onestitatea. Sigur că putem masca dificultățile, evident că putem farda obstacolele, avem în echipă oameni care se pricep la comunicare, în marea de probleme care alcătuiesc realitatea zilnică a lui Dinamo am găsi două chestii cu care am putea transmite optimism, le-am umfla măiestru din vorbe și astfel am transforma optimismul în entuziasm chiar. Exemple!? OK.

(1) Uhrin, profesionistul desăvârșit, omul care ne-a salvat și care rămâne alături de noi se întoarce din vacanță și dăm drumul la treabă.
2) Indiferent de nenorociri anunțate în media, echipa se reunește pe 15 și pleacă în Turcia.
3) Dinamo se va pregăti pentru noul sezon cu stil, vom întâlni pe Galatasaray în cantonament, genul de adversar la care alte echipe doar visează. Și lista poate continua, credeți-ne pe cuvânt, nu e totul chiar atât de negru! Știm să îndulcim otrava până în punctul în care ar savura-o și un chimist absolvent la Harvard. Atât că DDB este despre altceva!

Programul DDB este creat de peluza care dă mereu tonul în peisajul ultra din țară. DDB a ajuns la 15.243 de cotizanți, cel mai mare proiect socios din Europa de Est. Despre DDB scrie des și presa din străinătate, nu doar (zilnic) a noastră.

Programul DDB își ține clubul în viață de 2 ani, lucru nemaintâlnit în lume, vreodată. DDB este programul devenit un brand. Indiferent cine mai anunță astăzi “dezastrul”, “prăbușirea”, “moartea”, nu uitați că Dinamo este încă aici și rezistăm. Asta pentru că DDB este cu și despre “CÂINI”!

DDB înseamnă curaj, asumare, responsabilitate, onestitate, suferință și forță.

În DDB sunt cei mai înverșunați dintre noi
DDB NU VA CEDA NICIODATĂ. NICIODATĂ!
indiferent ce vine înspre Dinamo odată ce se deschid porțile arenei.

VOM LUPTA PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE
NE VOM RIDICA UNII PE ALȚII DIN TĂRÂNĂ
NE VOM ȘTERGE SÂNGELE CU MÂNA STRÂNSĂ LA CAPĂT ÎN PUMN
ȘI VOM CONTINUA SĂ LOVIM ÎNAPOI
PÂNĂ LA CAPĂT. PÂNĂ ÎN PÂNZELE ALBE.
PÂNĂ LA MOARTE ȘI DINCOLO DE EA, DINAMO!

TE IUBIM! SUNTEM AICI, UMĂR LÂNGĂ UMĂR, ÎNLĂNȚUIȚI!

Traversăm vremuri grele, fraților, trebuie să fim pregătiți!
1 bilet fiecare, măcar! Clubul are nevoie de bani, ca de aer!

https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/cantonament-15-iunie-10-iulie-2021-10-iul-2021”.

Citește și

Nemulțumirea lui Sorescu: ”Mă simt prost față de colegi. Clubul se îndreaptă în partea opusă”