--> -->

Reacția lui Uhrin, chemat să salveze Dinamo din nou

Dinamo nu dă semne că ar putea să se ridice din zona în care e în clasament nici în mandatul lui Flavius Stoican. Aseară, a mai bifat un eșec rușinor, 0-4 la Botoșani.

Cehul este liber de contract din luna iulie 2021 și nu ar refuza un nou mandat la Dinamo.

Dorit și în decembrie

Întrebat de Gazeta Sporturilor despre o revenire la Dinamo, Uhrin s-a rezumat să răspundă scurt: ”Nimic nu e imposibil”.

Uhrin a fost omul dorit de DDB și după despărțirea de Mircea Rednic, dar discuțiile nu s-au concretizat în acel moment. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a mai avut un mandat la cârma echipei, între august 2019 și martie 2020.

El este liber de contract din luna iulie 2021. Atunci îi părăsea pe ”câini”, cu doar o săptămână înaintea startului campionatului, din cauza incertitudinii de la club.

Stoican, obligat să câștige cu CSU Craiova

După trei înfrângeri în 2022, 1-2 cu FC Argeș, 0-3 cu FCSB și 0-4 cu FC Botoșani, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar fanii din DDB, acționari în cadrul clubului, și-au pierdut răbdarea.

Pentru a mai câștiga timp și pentru a nu fi demis, Stoican are nevoie de o minune. Acesta este obligat să câștige joi cu CSU Craiova pentru a rămâne la Dinamo. În caz contrar, sunt șanse mari ca acela să fie ultimul său meci pe banca formației „roș-albe”.

”Am întâlnit o echipă bună, pragmatică, care a profitat de fiecare fază avută. Botoșaniul e echipă de play-off, e clar! Nu vreau să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Că luăm un gol, că luăm patru, nu cedăm! O să se întoarcă norocul și spre noi, că prea merg toate împotriva noastră.

Statistic am dominat, dar pe tabelă vedem 4 în dreptul adversarului. E delicat, nu trebuie să ne pierdem încrederea. Am jucători care pot face diferența. Știm când greșim, ne asumăm, nu pierde unul sau celălalt. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, e important să nu-și piardă încrederea”, a declarat Stoican după eșec.

Citește și

Mihai Pintilii, despre situația lui Dinamo: ”Era frumos”