Reacția lui Florin Salam, acuzat că a lovit o tânără într-un hotel: „Dacă vor bani, să îmi spună”

Cântărețul de manele Florin Salam a declarat marți seară, după ce a fost audiat la Poliție în calitate de martor, că nu o cunoaște pe tânăra de 23 de ani care l-a acuzat că a lovit-o într-o cameră din fostul hotel Intercontinental din București.

Afirmă că a fost șantajat

Întrebat de jurnaliști dacă a fost șantajat cu bani, Florin Salam a răspuns: „Sigur…. Eu aș putea să spun multe acum, dar tac din gură.

Atât rog pe toată lumea, inclusiv persoana asta, să își vadă de treaba ei și să nu se mai ia după cine o învață să îmi facă mie rău”.

El a susținut că nu o cunoaște pe femeia care l-a acuzat că a lovit-o, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3 la ieșirea de la Secția 1 de Poliție din Bulevardul Lascăr Catargiu: „Nu am cunoscut-o niciodată, credeți-mă, a venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo. Și nu a lăsat-o bine, că nu trebuia să rămână cu mine”.

Pleacă azi din țară: ”Sunt un monstru sacru”

Întrebat dacă acel băiat era un proxenet, cântărețul de manele a spus: „Nu… A venit cu un băiat, nu știu. Eu eram acolo. Ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot, au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani”.

Florin Salam a spus că miercuri dimineață, 17 ianuarie, va pleca din țară. „Dacă aveți nevoie de ceva, spuneți-mi, vreau 300, 500, 700, decât să îmi faceți manevre de astea pentru câteva sute sau cât aveți nevoie. Vedeți-vă de treaba voastră! Lăsați-mă să pot sa cânt.

Iarăși vă supărați că am început să cânt? 20 de ani, 30 de ani de acum încolo tot eu sunt șeful”, a susținut manelistul.

Întrebat dacă este un monstru, așa cum a afirmat tânăra de 23 de ani, Salam a răspuns: „Sunt un monstru sacru”.

Care au fost acuzațiile

Cântărețul de manele Florin Salam este cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce o tânără de 23 de ani l-a acuzat că a agresat-o fizic pe 1 ianuarie.

Tânăra, Mihaela Iancu, l-a reclamat pe Florin Salam că a lovit-o într-o cameră a fostului hotel Intercontinental din București, denumit acum Grand Hotel Bucharest, în prima zi a anului, susțin sursele Libertatea.

Citește și

Rareș Bogdan îi dă lecții lui Marcel Ciolacu, după greva fermierilor și transportatorilor: ”Te asiguri”