--> -->

Reacția lui CTP despre filmul Teambuilding: ”Râdeau de mine maimuțele antropoide”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a publicat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu face afirmații cu privire la Teambuilding.

Filmul care a împărțit mediul online în două, după ce în producția românească s-au folosit zeci de înjurături și replici vulgare.

L-a văzut până la jumătate

”S-a râs la Teambuilding. Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu.

Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?”, a reacționat jurnalistul.

A făcut bani

Mii de oameni au reacționat. Peste 5.000 de oameni au reacționat la postarea de pe Facebook a lui CTP și peste 1.000 au comentat, majoritatea criticând producția.

Lansat în toamna lui 2022, filmul a strâns peste 980.000 de spectatori în sălile de cinema din România și a avut încasări de 4,6 milioane de euro, cu un buget de 800.000 de euro. Teambuilding e disponibil de la începutul anului și pe platforma de streaming Netflix.

Citește și

Sfaturi despre iubire de la Sfântul Porfirie Kavsokalyvitul