Reacția lui Crăciunescu după ultimele promisiuni ale lui Cortacero: ”Vin cu căruța?”. Vremuri grele: ”Am auzit că s-a retras”

Oamenii din fotbalul românesc sunt consternați de situația creată de Pablo Cortacero la Dinamo. Spaniolul a emis noi promisiuni, cum că a trimis deja 1.5 milioane de euro la București pentru a achita toate restanțele la echipă (detalii aici)!

Ion Crăciunescu, fostul arbitru și membru DDB, a răbufnit la DigiSport. ”Cu ce vin banii de la el, cu căruța?! A dat 35.000 de euro unui jucător care venea și pe 5.000 de euro. Am înțeles că le-a dat din dreputurile TV în avans. Ce cred ei, că suporterii își vor vinde casele pentru ce a promis domnul Cortacero?! Și că banii sunt pe drum. Au creat o situație grea la Dinamo și ne-au luat și la rost că nu suntem organizați.

Au luat clubul cu datorii de câteva sute de mii de euro și acum au datorii de 6 sau de 7 milioane de euro. Au băgat clubul și mai rău. Nu cred că se poate nici cu insolvența”, a declarat Ion Crăciunescu. La rândul său, Gabi Balint a declarat în studioul DigiSport: ”Grupul de investiții s-a retras. Eu așa am auzit și așa am înțeles.

Acum el este disperat să caute bani. A avut promisiuni, de la unul, la altul. Grupul s-a retras și acum este pe drum. Acum este greu să vină cineva, Rednic sau ce se mai aude. Jucătorii vor face reclamație la UEFA și o să fie rău de tot”, a declarat Gabi Balint.

Citește și

Misiune Raliul Insulelor Canare pe Betano