--> -->

Răzvan Zăvăleanu despre Cortacero: ”Vom avea succes”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, este încrezător că se va găsi o cale prin care Pablo Cortacero, spaniolul care a preluat clubul din Ștefan cel Mare în august 2020, va fi îndepărtat.

”Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, e din august 2020 acţionar majoritar al formației din „Ștefan cel Mare”.

„Acum acționari majoritari sunt spanioli. Avem o posibilitate legală (n.red. – să plece grupul Cortacero de la Dinamo) dacă găsim o persoană dispusă să finanțeze plata datoriilor societății. deocamdată am fost contactat o singură dată de un avocat, care mi-a spus că ar fi avocatul domnului Cortacero. L-am rugat să-mi pună întrebările pe care le vrea, dar pe cale oficială, pe mail…Nu știu ce se întâmplă. Așa văd lucrurile: dacă ești proprietarul unei companii, atunci o ajuți să rămână în viață, nu ești proprietar doar cu numele.

Am mai transmis că trebuie să vină cu bani dacă mai doresc să rămână proprietarii lui Dinamo. Lucrurile sunt complicate, nu e ușor, e foarte greu. Sper că dacă punem umărul toți în aceeași direcție vom avea și succes” a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo Răzvan Zăvăleanu la ProSport Live.

Citește și:

Medicii din Republica Moldova despre ce au găsit în România: ”Toți”