Wave Resort

Răzvan Marin ar putea ajunge la un clasic al Europei. O singură problemă, cât cere Cagliari

Răzvan Marin este aproape de a semna un contract uriaș pentru el, personal, cu un nume clasic al fotbalului internațional. AC Milan a intensificat discuțiile cu oficialii lui Cagliari în vederea unui posibil transfer al mijlocașului român.

O vizită a lui Pietro Chiodi, impresarul lui Răzvan Marin, la sediul clubului milanez, a fost urmată de o întâlnire între Tommasso Giulini, președintele sarzilor, și Paolo Maldini, oficialul clubului rossonero.

Totuși, negocierile s-au împotmolit când subiectul discuției a devenit suma de transfer. Potrivit jurnalistului Daniele Longo, care lucrează pentru Calciomercato, Cagliari cere 18 milioane de euro pentru fotbalistul român. AC Milan ar considera pretențiile lui Cagliari drept nejustificat de mari, astfel că transferul a intrat într-un impas.

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Cagliari în stagiunea precedentă și a atras atenția cluburilor importante. În primul sezon la Cagliari, Răzvan Marin a jucat în 37 dintre cele 38 de etape, adunând 3 goluri și 6 pase decisive. Pe lângă AC Milan, de Marin s-a interesat și Lyon.

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în vara lui 2020, de la Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Cota mijlocașului român a explodat din momentul transferului. În acest moment, Marin e cotat la 15 milioane de euro.

Citește și

OFICIAL Un român și-a achiziționat un Bugatti Veyron de 2 milioane de euro: ”Este mai fericit”