Răzvan Lucescu îl ajută pe Dan Petrescu să-și găsească supercontract! E dorit și de Celtic, dar are și concurență

Dan Petrescu, 52 de ani, s-a despărțit de CFR Cluj, gruparea cu care a câștigat ultimele trei campionate, a spus că-și dorește să-și ia o vacanță, mai ales că familia îi locuiește la Dubai, doar că s-ar putea să nu aibă prea mult timp liber.

În acest moment, SuperDan se află pe lista de priorități a lui Al Nassr, saudiții dorind neapărat să producă o schimbare în staff-ul tehnic după ce clubul a pierdut campionatul și, recent, Cupa în detrimentul lui Răzvan Lucescu și a lui Al Hilal. Rui Vitoria se pregătește să se despartă de Al Nassr, iar saudiții îl doresc pe Petrescu. Au văzut că un român a făcut minuni la Al Hilal, Lucescu cucerind și Liga Campionilor în Asia, în noiembrie 2019.

Al-Nassr se află într-o situaţie critică în acest moment: ocupă locul 15 din 16 în prima ligă din Arabia Saudită, cu doar 3 puncte acumulate în 5 meciuri. Şeicii vor să dea un „restart” echipei şi caută un nou antrenor, însă mai întâi trebuie să găsească o soluţie pentru a se despărţi de Rui Vitoria. Saudiții i-ar oferi 2 milioane de euro pe sezon lui Petrescu, de 5 ori mai mult decât avea la CFR Cluj. Și contract pe două sezoane.

Există și varianta B. Dan Petrescu ar putea fi rival cu Ianis Hagi și Steven Gerrard – antrenorul român apare pe lista candidaților pentru banca lui Celtic, echipă care este gata să se despartă de Neil Lennon după ce a fost eliminată, ca și CFR, din Cupa internă. Petrescu se află într-o companie selectă, conform celor de la The Scottish Sun.

Românul ar concura pentru postul de antrenor alături de nume precum Mauricio Pochettino, fostul antrenor al lui Tottenham, Marco Silva, recent plecat de la Everton, sau Henrik Larsson, un idol la Celtic și actualmente secundul lui Ronald Koeman la Barcelona.

Citește și

Dan Petrescu, o avere câștigată la CFR Cluj, nu doar trofee! Ultima concesie făcută campionilor