Răzvan Lucescu: ”Acum, nu urăsc Steaua! Tinerii simt nevoia să șocheze”

Răzvan Lucescu a fost invitatul ultimei ediții a ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, reputatul antrenor, în prezent din nou la PAOK Salonic, făcând o incursiune în amintirile sale și ale familiei, dezbătând diverse teme de discuție.

Jurnalista l-a chestionat pe tehnicianul de 52 de ani dacă mai urăște Steaua. Făcând referire la prima tinerețe a lui Răzvan, atunci când a declarat public că dedică un succes al său și al formației sale ”tututor antisteliștilor”.

Știindu-se foarte bine aversiunea pe care familia Lucescu o avea față de rivala istorică, Steaua București.

”Steaua e FCSB și invers”

În prezent, bărbatul de 52 de ani se amuză de situație și de subiect: ”Acum, pot să spun relaxat că nu urăsc Steaua. Eram tânăr. Tinerii în general sunt idioți, simt nevoia de a face lucruri extraordinare, care să șocheze.

Eram acel suporter înnebunit din spatele tatălui meu. Un fan vehement care să-și susțină tatăl. Era echipa cu care se lupta tatăl meu. Acum, privesc înapoi cu un zâmbet în colțul gurii, de genul ”uite cât de tâmpit ai fost!”.

Sunt antrenor de fotbal, trebuie să existe adversități, dar trebuie ținut totul sub un anumit control. Când meciul s-a încheiat, gata! Văd lucrurile diferit, poarte și din cauza vârstei. Pentru mine, Steaua e FCSB și invers”.

Tentativă de blat evitată

”A încercat vreodată cineva să vă cumpere?”, a mai fost întrebat Lucescu, vizavi de eventuale ”blaturi” de care s-ar fi lovit în cariera de fotbalist. ”A fost o dată, da! Răspunsul meu? Categoric, nu.

Nu aveam nevoie eu și nici nu aș fi făcut-o vreodată. Eram la 24, 25 de ani. Am zis din start că nu vreau să discutăm despre această problemă, e ca și cum nu aș fi auzit-o”, a comentat campionul Greciei și al Asiei.

Citește și

Actrița Carmen Tănase vorbește în numele românilor, vizavi de prețurile la energie: ”Crimă”