Războinic, Stoican se dă la cei de la FCSB: ”Le-am pus unde trebuie”

Dinamo are meci vineri seară, de la ora 20:00, în Trivale, contra celor de la FC Argeș, pentru ca apoi, în runda imediat următoarea, peste 10 zile, să aibă derby cu FCSB.

Deunăzi, Mihai Stoica a declarat că nu este impresionat de transferurile făcute de Dinamo pentru a se salva de la retrogradare (detalii aici), managerul roș-albaștrilor vorbind la TelekomSport despre campania de mercato a ”câinilor”.

Flavius Stoican a spus că asemenea declarații îl motivează pe el și pe elevii săi, dorind să ofere o replică pe măsură rivalilor, în confruntarea directă. Chiar dacă Dinamo e la retrogradare, iar FCSB se luptă la titlu.

Războinic

„Toată energia mea este canalizată pe acest meci cu FC Argeş, chiar dacă numeric nu suntem cum trebuie. Rămâne să nu facem greşeli mai multe decât adversarul. Cu siguranţă veţi vedea o atitudine pe care o doresc suporterii.

Despre meciul cu FCSB fiţi convinşi că voi face tot ce îmi stă în putinţă, atât eu cât şi jucătorii, să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB.

Nu contează unde se va juca (n.red meciul se va disputa pe arena din Ștefan cel Mare), este important ca noi să fim 100% din toate punctele de vedere.

”Nu găsim un alibi”

Declarațiile acelea le-am pus unde trebuie, iar când vom pregăti acel meci, le vom arăta și jucătorilor. Sunt părerile oamenilor, vom vedea la ora meciului dacă au dreptate.

Contează starea de spirit şi încrederea, dar până la meciul cu FCSB ne dorim ca meciul cu FC Argeş să ne dea un plus de încredere. Contează cum îl abordăm şi nu vreau să găsim un alibi că suntem doar 17, că suntem tineri.

Ei sunt favoriţi, sunt pe locul 8, sunt în cărţi (pentru play-off), noi suntem în căutări. Sperăm să ne ridicăm şi la nivelul lui FC Argeş”, a declarat Flavius Stoican.

Citește și

Ce diferență între Filip și Matei: ”Nu ne mai consumăm energia! El îi trage la sală”