--> -->

Răuță nu duce lipsă de oferte: ”bătaie” pe el

Alexandru Răuță, căpitanul lui Dinamo, a devenit liber de contract, dar nu duce lipsă de oferte. CS Mioveni și alte două cluburi vor să-l transfere pe mijlocașul defensiv de 30 de ani.

Mioveni, favorită

Deși clubul i-a propus să continue în Ștefan cel Mare, Răuță a declinat oferta ”câinilor” și a rămas fără angajament. Aceasta deși îi cucerise pe suporteri toamna trecută cu declarații de fidelitate!

Alex se află pe lista celor de la CS Mioveni, însă alte două formații încearcă să-l ademenească pe jucător. Mioveniul a învins Dinamo de trei ori în ediția precedentă!

Dacă ar bate palma cu echipa antrenată de Alexandru Pelici, Răuță ar reveni la clubul pentru care a mai evoluat între 2013 și 2015.

Răuță e născut la Pitești și mai are o experiență în județ, el începându-și cariera la FC Argeș.

Răuță, fost căpitan Dinamo: ”Am decis să mă opresc aici”

”Da, am vorbit cu nişte oameni de afaceri de pe lângă echipă, dar am vrut să mă opresc aici. Au fost 3 ani frumoşi, păcat că s-a terminat urât acest an, dar nu regret cu nimic că am fost la Dinamo.

Ştiu că am dat totul, plec cu un gust amar că am retrogradat, dar pe altă parte ştiu că am făcut tot ce a depins de mine. Sunt cu inima curată, poate în anumite meciuri atât s-a putut”, a declarat Alexandru Răuță zilele trecute, potrivit Orange Sport.

În sezonul 2021-2022, la finalul căruia „câinii” au retrogradat, Răuță a bifat 28 de meciuri în Liga 1, a încasat 14 cartonașe galbene și două roșii. Mijlocașul, fost căpitan al echipei, nu a marcat și a oferit un singur assist. În total, mijlocașul a îmbrăcat de 86 de ori tricoul lui Dinamo.

Răuță se alătură astfel listei consistente a jucătorilor importanți care au plecat de la Dinamo după retrogradarea în liga secundă. Torje, Cosmin Matei, Ivanovski sau Vlad Morar sunt doar câțiva dintre cei care au părăsit „haita” în ultima lună.

Citește și

Dialog suprarealist Macron-Putin: ”Vorbesc cu tine de la sală”