Răuță continuă și el în Liga 1, după despărțirea de ”câini”

Alexandru Răuță, unul dintre căpitanii lui Dinamo din sezonul 2021 – 2022, a semnat cu o nou promovată în Liga 1. Continuă lista jucătorilor care au retrogradat echipa, dar și-au găsit formație în primul eșalon.

Matei a semnat cu Sepsi, Torje și Morar au mers la Farul, Ivanovski a ajuns la Petrolul.

Oficialii echipei din Sibiu au profitat de situația de la Dinamo, echipă care are mari probleme după retrogradarea în Liga 2, și l-au transferat pe Alexandru Răuță.

A semnat pe doi ani

Hermannstadt a promovat în Liga 1 la finalul sezonului 2021 – 2022, după ce a încheiat pe locul secund în eșalonul al doilea, iar sibienii au transferat de la Dinamo.

Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt un contract valabil două sezoane cu Hermannstadt, din postura de jucător liber de contract.

”Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber. În sezonul trecut, Alex a evoluat pentru Dinamo București în 30 de partide în toate competițiile (Liga 1 și Cupa României), fiind căpitanul echipei pentru care a oferit un assist.

Mijlocașul defensiv este cotat la suma de 300.000 euro pe siteurile de specialitate, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca F.C Argeș(club la care s-a format), C.S.Mioveni, Pandurii Tg.Jiu, Poli Iași și F.C.Voluntari, echipă alături de care a câștigat Super Cupa României în sezonul 2017 – 2018. Alex va purta tricoul cu numărul 55 în sezonul următor de Liga 1″, au anunțat cei de la Hermannstadt pe site-ul oficial.

La un pas de tragedie

Alexandru Răuță (30 de ani) a semnat cu Dinamo pe 1 iulie 2019, dar a plecat de la formația din „Ștefan cel Mare” după ce ”câinii” au pierdut barajul de menținere / promovare în Liga 1 și au retrogradat în eșalonul secund.

În tricoul lui Dinamo, Alexandru Răuță a jucat în 86 de meciuri, fără vreo reușită. Mai mult, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro a fost aproape de o adevărată tragedie după ce a acuzat o stare de rău la finalul primei reprize a meciului cu Rapid și a fost dus de urgență la spital.

Citește și

Îi ia de guler pe Lupu și pe Iftodi: ”Aici e Dinamo, să meargă la FCSB sau CSA”