--> -->

Rău pentru Dinamo: ”Da, este adevărat”

Dinamo a primit interdicție la transferuri din partea FIFA, iar informația a fost confirmată de însuși numărul 1 executiv al clubului.

Vlad Iacob, administratorul special al lui clubului, a catalogat decizia drept una ”foarte ciudată” și a anunțat că este convins că Dinamo va avea câștig de cauză la recurs.

”E ciudat, dar nu e prima dată”

”Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.

Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a declarat Vlad Iacob, citat de As.ro.

Etapă foarte importantă pentru Dinamo

Mai sunt 6 etape etape rămase de jucat și șansele roș-albilor sunt reale.

Înainte de startul rundei cu numărul 14 a ligii secunde, Dinamo se află pe locul 10 cu 18 puncte acumulate, Brașov și Slatina au câte 19 puncte, apoi sunt nu mai puțin de 3 echipe cu același număr de puncte, 22: Oțelul, Gloria Buzău și Csikszereda. Poli Iași a fost marea câștigătoare a rundei trecute, ajungând la 24 de puncte după victoria cu Dumbrăvița.

Dinamo este condamnată să câștige meciul cu Dumbrăvița de duminică dimineață și astfel ar ajunge la 21 de puncte în clasament. Concordia Chiajna și-a jucat poate ultima șansă la play-off, aseară, pe teren propriu cu CSA Steaua. Echipa lui Eugen Trică, imediat sub Dinamo în clasament, cu 17 puncte, a pierdut, scor 0-1, la Chiajna.

Citește și

Cum a ajuns Copos să-i dea un Trabant lui Ion Țiriac: ”S-a supărat îngrozitor pe el!”