Ratează meciul, are bagajele făcute să plece în America!

Unul dintre tinerii apreciați ai Ligii 1, fost campion și MVP al finalelor la juniori, își face bagajele pentru a trece oceanul.

Gică Hagi reușește să dea o nouă lovitură financiară prin transferul lui Alex Mățan la Columbus Crew, în MLS, mai trebuie doar să treacă vizita medicală înainte ca actele să fie semnate.

Tratativele au avansat, iar mignonul fotbalist ofensiv și-ar fi dat acordul să plece în Statele Unite ale Americii. Viitorul a câștigat foarte bine din ultimele transferuri ale lui Gabi Iancu și Kevin Luckassen.

Gică Hagi dă o nouă lovitură și îl vinde pe Alex Mățan în MLS, conform Fanatik! Suma de transfer este de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu anual de peste 500.000 de euro. După ce i-a cedat pe Iancu și Luckassen, Hagi decide să îi ofere și lui Mățan posibilitatea de a se realiza din punct de vedere financiar.

”Este o ofertă concretă pentru Mățan. Continentul e corect, echipa era incorectă, adică nu este New York City. E foarte probabil zic eu! Hagi niciodată nu va împiedica un jucător să plece la mai bine. Asta a fost situația și cu Iancu, și cu Luckassen, și acum cu Mățan”, spunea zilele trecute Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul.

Din informațiile ProSport, cei de la Columbus Crew au bătut palma cu Gică Hagi și transferul a intrat în linie dreaptă. Se așteaptă doar ca Alex Mățan să facă vizita medicală pentru formația aflată pe locul 3 în MLS, de aceea tânărul fotbalist are toate șansele să fie în drum spre America și nu pe stadionul din Ștefan cel Mare pentru etapa cu Dinamo. Mățan încă nu este în programul echipei pentru confruntarea cu ”câinii”, așteaptă vești în perspectiva afacerii.

”Gică Hagi și Viitorul nu se vor opune niciodată pentru ca un jucător să meargă unde îi este mai bine, unde poate câștiga un salariu de 10 ori mai mare ca în România. Discuțiile cu formația din SUA pentru Mățan sunt destul de avansate. Mai sunt câțiva pași, importanți, și, dacă toate lucrurile decurg așa cum trebuie, transferul se poate perfecta”, a declarat, Gică Popescu.

Citește și

Reacția ministrului Raluca Turcan atunci când a fost întrebată dacă vor mai crește alocațiile copiilor