Răsturnare de situație! Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo în urmă cu o săptămână. A fost o despărțire de comun acord de antrenorul care a readus echipa în prima ligă, așa s-a anunțat pe rețelele de socializare.

Ovidiu e un personaj important la Dinamo și va rămâne în conducere.

În cadrul conferinței de presă care a urmat despărțirii, Burcă a susținut că „nu voi rămâne în club, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine alta decât să fiu antrenorul acestei echipe”. Dar, în realitate, apare o altă variantă.

Anunțul lui Eugen Voicu

Între timp, Ovidiu a fost convins să rămână aproape de club. Nu va ocupa o funcție direct la Dinamo, ci la compania care deține pachetul majoritar de acțiuni al societății, Red&White.

Anunțul a fost făcut de acționarul majoritar Red&White, Eugen Voicu.

„Ovidiu este acum colaborator Red&White, am ajuns la o soluție în care va fi, pentru câteva luni, consilierul nostru.

”A și condus mulți ani”

Ne va ajuta în anumite situații. Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club. Aceasta este perspectiva pe care am vrut s-o dăm acestui acord de încetare a colaborării. A fost o încetare doar pentru clubul Dinamo, dar noi continuăm să avem suportul lui pentru câteva luni.

Este un om cu experiență în fotbal, a și condus un club mulți ani, deci ne poate ajuta”, a transmis Voicu, pentru sport.ro.

Ovidiu Burcă a antrenat-o pe Dinamo între iulie 2022 și noiembrie 2023. Anterior experienței de antrenor a fost director sportiv la Oțelul Galați, apoi președinte la Rapid București.

Citește și

Simona Halep a părăsit România. Unde a ales să trăiască