Răspunsul lui Paul Anton pentru Contra și dinamoviști

Paul Anton este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de către suporterii dinamoviști. Dar și de către Cosmin Contra, ”Guriță” insistând ca mijlocașul central, liber după ce a rupt contractul cu Krâlia Sovetov, să semneze cu Nuevo Dinamo.

Ardeleanul este încă în vacanță, a luat în calcul varianta roș-albilor, dar, în paralel, a mai discutat și cu alte formații din străinătate. Până acum nu s-a concretizat nimic. Paul ia în serios angajamentul propus de Dinamo, a mărturisit în această seară că va oferi un răspuns cât mai curând posibil. Fostul căpitan al roș-albilor este dorit să facă pereche cu Janusz Gol în fața apărării ”câinilor”.

Membru în programul socios DDB, mijlocașul de 29 de ani, tocmai s-a despărțit de Krîlia Sovetov Samara, iar antrenorul Cosmin Contra îl vrea cu insistență, cei doi colaborând în trecut și la echipa națională. ”Tratăm! Părem că suntem aproape, dar până nu semnăm contractul nu e totul clar. Vom afla deznodământul zilele următoare. Seara bună tuturor «câinilor»!”, a reacționat Paul Anton pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Clotilde Armand amenință la început de șefie: ”Anchetă și vrem pedepse”