Răspunsul final primit de Dinamo vizavi de Compagno: ”Deja încep să mă enervez”

Situația este sută la sută clară în ceea ce privește eventualul transfer al lui Andrea Compagno de la FCSB la Dinamo. Șanse zero de reușită!

Andrei Nicolescu spune că a vorbit cu cei de la FCSB

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că cei de la FCSB i-au transmis că nu vor să-l cedeze pe Andrea Compagno unui alt club din SuperLigă.

”Sunt mult prea multe condiţii de îndeplinit şi am înţeles că oricum nu vor să-l lase în România. Am discutat cu ei, dar nu pare nici pentru noi o opţiune, nu am apucat să discutăm detalii”, a explicat Andrei Nicolescu, potrivit As.ro.

FCSB a primit trei oferte pentru Andrea Compagno, de 300.000, de 200.000 și de 150.000 de euro. Gigi Becali e dispus să o accepte pe oricare, doar pentru ca Andrea Compagno să plece. Decizia finală este a italianului, care e așteptat să dea un răspuns în aceste zile.

Gigi Becali, vehement: ”Nu mă mai întrebați cai verzi pe pereți cu Dinamo!”

„Tată, eu nu știu nimic și nici nu mă interesează ce a spus Nicolescu ăla, că a vorbit el cu Meme sau nu mai știu ce.

Cu mine nu a vorbit nimeni, iar Compagno trebuie să se decidă unde pleacă în străinătate. Deja încep să mă enervez când zi de zi tot sunt întrebat de Compagno.

Ca să îl transferi pe Compagno de la FCSB trebuie ca eu să fiu de acord cu suma de transfer, iar tu, ca echipă, trebuie să ai și bani să îi plătești salariul lui Compagno. V-am mai spus că eu am acceptat ofertele pentru el.

Aștept să se decidă mai repede. Nu mă mai întrebați cai verzi pe pereți de Dinamo. Hai să fim serioși!”, a replicat Gigi Becali, chestionat de cei de la Prosport.

Citește și

România pitorească la Glod: e musai să ajungi acolo!