Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” 2023: premiu de 120.000 de euro

Rareș Prisacariu a câștigat finala „Românii au talent” 2023. Concurentul a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro.

„Câștigătorul Românii au talent sezonul 13 este Rareș Prisacariu”, au anunțat Pavel Bartoș și Smiley, în uralele juraților și ale tuturor celor prezenți. Concurentul în vârstă de doar 7 ani și câteva luni a impresionat cu talentul lui la recitat publicul, care l-a votat în număr foarte mare.

Prima reacție a copilului: „Mulțumesc”

La auzul veștii, Rareș Prisacariu a izbucnit în lacrimi, emoționat de tot ce trăiește. Prezentatorii i-au înmânat trofeul și cecul de 120.000 de euro, iar concurentul a reacționat: „Mulțumesc!”.

Ulterior, într-un interviu pe Facebook, el a adăugat: „Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam.

Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult. Pe toți românii i-aș sfătui să vină la «Românii au talent», pentru că știu că toți au un har”, a zis Rareș Prisacariu.

Cine s-a clasat pe locurile doi și trei în finala „Românii au talent” 2023

Pe locul doi s-au clasat dansatorii Olya și Valera din Ucraina, iar pe locul al treilea e Oleg Spînu, care a început să plângă pe scena emisiunii de la PRO TV. „Mulțumesc la toată lumea! Mulțumesc juraților. Nici n-am visat să ajung în finală, dar pe locul trei… Mulțumesc!”, a spus el.

Pe locul 11 e Carina Veghiu, pe locul 10 este Sara Piliego, pe locul 9 este Taheira Sașa, pe locul 8 este Sandip Brahamin, pe locul 7 este Albert Gugulan, pe șase este Eduard Dragu. Pe locul 5 este Bianca Avram, iar pe locul patru, la mustață de podium, este Monique Family.

Cine e Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au talent” 2023

Rareș Prisacariu e pasionat de citit și de recitat, conform Libertatea.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți”, s-a prezentat micuțul în preselecțiile emisiunii „Românii au talent”.

Și a continuat: „Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă”, a mărturisit micuțul.

Citește și

Dan Negru a răbufnit după eșecul României în semifinala Eurovision: „Țopăim în toate limbile când ni se întinde mâna peste prăpastie”