--> -->

Rareș Bogdan spune ce va face Klaus Iohannis: ”Nu va desemna premierul decât de la acest partid!”

Cu toate că PSD, dar și alți politicieni îi solicită demisia lui Ludovic Orban și guvernului său, invocând doar în ultimele zile fotografia ce-a devenit virală pe internet, liberalii, aflați la putere, spun că nu se va ajunge la un asemenea plan. Mai mult, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că în următorii 4 ani și jumătate, Klaus Iohannis va desemna premierul doar de la PNL!

Rareș Bogdan a evitat să comenteze poza cu pricina, cu Orban și compania la ”petrecerea” din biroul premierului, dar a ținut să transmită un mesaj opoziției la Antena 3. ”Eu vă spun că în următorii 4 ani și jumătate, PNL-ul va da premierul. Că se supără unii, că nu le convine, asta este realitatea! Nu înțeleg exact poziția domnului Tăriceanu. El are un discurs de opoziție, dar au încă oameni în Guvern, au oameni în poziții cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chițoiu, Gerea sau Tăriceanu conduc în continuare domeniul energetic.

Practic, PNL-ul guvernează împreună cu alte 7 grupuri politice. Pentru PSD urmează 4 ani și jumătate de guvernare PNL. Oamenii de acolo ar trebui să gândească planuri pe termen lung, să preia modelul chinezesc, atât de drag lor, să gândească pentru următorul ciclu electoral. O spun pentru a treia oară: cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul!”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

Citește și

Nelu Tătaru, dur cu opozanții: ”Desfacem caracatița! Credeți că ne mai e teamă de ceva?”