Rareș Bogdan se dă mare după ce Marcel Ciolacu a amenințat cu o rupere a coaliției

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus celor din partid că în cazul în care PNL va ieși pe locul 3 la alegerile europarlamentare, atunci rămâne de văzut dacă mai continuă în coaliție, au precizat surse politice.

”Până în 2024 se păstrează coaliția. Dacă iese PNL pe locul 3 euro mai vedem dacă facem coaliție”, ar fi spus Ciolacu.

(Între)vede un ”scor excepțional”

În replică, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le-a transmis celor de la PSD că liberalii au și alte opțiuni pentru a face majoritatea, în timp ce PSD are opțiuni limitate.

„Noi stăm în spatele liderului nostru, Nicolae Ciucă, o să-l ducem spre Cotroceni. O să avem un scor excepțional la alegerile europarlamentare și vom fi marea surpriză a acestor alegeri europarlamentare, spre deosebire de ce ne cântă unii sau alții prin presă.

Capacitatea PNL de mobilizare și experiența pe care o are acest partid, plus realizările aleșilor locali și aleșilor județeni, plus realizările la nivel central și capacitatea noastră de comunicare, toate arăta românilor de ce PNL este partidul garant al păstrării drumului pro-european”, a reacționat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan vorbește de ”alte opțiuni”

”Singura diferență între noi și PSD, sau multe diferențe sunt între noi și PSD, dar marea diferență este că noi putem guverna și cu alții.”, a spus Rareș Bogdan, la Realitatea PLUS.

Citește și

Avocatul lui Cătălin Cherecheș: Va avea „condiții privilegiate” pentru a executa pedeapsa cu închisoarea în România