--> -->

Rareș Bogdan nu și-a impresionat soția de la început: ”Aveam mustață”. Socru foarte bogat

Rareș Bogdan este unul dintre politicienii României foarte avut. Și datorită lui, și, mai ales, datorită familiei soției sale.

”Multimilionar”

Cuplul Rareș și Florina Bogdan s-au căsătorit la cea mai veche biserică ortodoxă din Cluj, ulterior la biserica romano-catolică, au fost două slujbe. ”Soția mea e foarte bogată, e fiică de multimilionar”, a spus în mai multe rânduri Rareș Bogdan, când i s-a inventariat bunurile materiale. Florina provine dintr-o familie foarte înstărită din Ardeal.

”Nu ne-am căsătorit că unul e mai bogat și altul mai puțin bogat. Ci fiindcă ne-am iubit și ne iubim. Eu de-abia aștept să vin acasă, mereu. N-am considerat că dacă e bogată nu trebuie să mă uit la ea. Tatăl ei a construit un business extraordinar, de jos, de la 200 de dolari luați cu împrumut, este un tip foarte respectat în comunitate.

Soacra mea stă în Virginia, în Statele Unite. Soția mea ar fi în stare să dea totul de pe ea pentru cei de lângă ea dacă ei știu să verse o lacrimă sau să-i prezinte situația”, a relatat Rareș Bogdan.

Ce capricii îi satisface soției

Florina a povestit în trecut că, la început, i s-a părut că viitorul soț este arogant și nu foarte atrăgător. „Aveam mustață”, s-a amuzat liderul liberal. „E plin de furie când aude ceva că nu se poate. Cred că în altă viață a fost comandant de oști. Acasă, fiorul Rareș toarce acasă ca un pisic”, a declarat Florina în cadrul unui interviu.

”M-am îndrăgostit de ea, o iubesc și-acum ca în primele zile. Este o femeie frumoasă, sportivă, o doresc la fel de mult și acum. Mi-a dăruit doi copii senzaționali. Măcar atunci cât stau acasă să-i satisfac capriciile sau măcar să încerc. O poșetă, o pereche de pantofi, un buchet de flori, asta am învățat de la tatăl și bunicul meu.

Poate un week-end, o vacanță, aici vin și copiii, că nu poate fără ei. Eu cu ea este o chestiune rară”, a mai dezvăluit Rareș Bogdan, la Kanal D.

Citește și

Avertismentul vicepremierului: ”Cea mai grea iarnă din ultimii 60 de ani pentru Europa”