--> -->

Rareș Bogdan își mușcă limba: ”Exclus! Nu se pune problema”. Ce zice de pensiile speciale

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, trece de la o idee la alta. Cine să-l mai înțeleagă?!

S-a sucit și răsucit

Mai întâi, miercuri, la Digi24, a pus presiune pe noii parteneri de la guvernare, pe cei din PSD. I-a amenințat!

A spus că dacă social-democrații vor încerca în continuare să fie ”șmecheri” și să atace miniștrii liberali, iar ”guvernarea va bălti”, atunci la finalul anului PNL va căuta ”altă formulă” de a alcătui un Guvern fără PSD.

După numai 24 de ore, joi seara, Rareș Bogdan s-a sucit și a spus că este exclus ca actuala coaliție guvernamentală să se rupă și că toate declarațiile sale extrem de violente făceau referire la trecut.

”Aș tăia pensiile speciale, dar nu pot”

”Exclus! Nu se pune problema să rupem coaliția. Să fim maturi și calmi, chiar dacă ne despart o mulțime de lucruri, chiar dacă în ultimii 7 ani din cele două tabere radicalismul a ajuns la cote paroxistice. Cea mai gravă criză este cea a prețurilor la energie.

Eu am făcut referire la trecut. Trebuie să ne gândim strict la interesul național. Eu mi-aș dori ca coaliția să dureze 7 ani. La un an de zile trebuie să facem o evaluare, noi nu vom evalua miniștrii PSD, ci o va face premierul. Noi vom face evaluarea miniștrilor PNL.

Dacă ar fi după mine, mâine aș tăia pensiile speciale, dar nu pot.

România este într-o situație complicată, ne paște o post-criză energetică, una care se va duce în zona financiară sau alimentară”, a spus Rareș Bogdan la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și

Nu circulă niciun autobuz în București! Nicușor Dan: ”Cer PSD să facă asta”