--> -->

Rareș Bogdan, ironic vizavi de faptul că Marcel Ciolacu are pantofi de 1.500 de euro: ”Socialist, să-și cumpere niște galoși”

Se ascute lupta politica, mai ales că vin, încet, dar sigur, alegerile!

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că de 100 de lei, asemenea premierului Marcel Ciolacu, şi-ar cumpăra roşii, brânză, pâine şi untură.

Eurodeputatul PNL îl atenţionează pe Marcel Ciolacu să nu cadă în ridicol, invocându-l pe Adrian Năstase, care a purtat cizme de cauciuc în campania electorală din 2004. Cât despre încălţăminte, Rareş Bogdan s-a arătat invidios că Marcel Ciolacu poartă pantofi de 1.500 de euro.

”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a recomandat Rareş Bogdan, informează News.ro.

D-ale gurii

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic ce îşi cumpără de 100 de lei, după ce, în urmă cu o săptămână, premierul Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un bon de cumpărături pentru a arăta ce şi-a putut cumpăra cu 100 de lei, atrăgând numeroase critici şi ironii.

”Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

”Port haine scumpe, dar nu am pantofi de 1.500 de euro”

Rareş Bogdan a declarat că nu are pantofi de 1.500 de euro, aşa cum poartă liderul ”socialist” Marcel Ciolacu.

”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a îndemnat eurodeputatul PNL.

În luna iulie, la ziua Patriarhului Daniel, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Alfred Simonis s-au afişat cu pantofi italieneşti identici, de peste 1.500 de dolari, conform relatărilor de presă.

Citește și

Suma uluitoare pentru care se vinde pe internet celebra carpetă ”Răpirea din Serai”