Rareș Bogdan îl contrazice pe Orban: ”Mă îndoiesc”

Liberalii nu se pun de acord. Șeful partidului și premierul României, Ludovic Orban, afirma deunăzi că nu sunt motive de îngrijorare în privința organizării alegerilor locale, dar numărul 2 din PNL, Rareș Bogdan, are o cu totul altă opinie.

Bogdan l-a contrazis pe Orban și aruncă în aer alegerile locale. Pornind de la subiectul înmulțirii cazurilor de coronavirus din România, europarlamentarul PNL a declarat că sunt șanse mici ca alegerile să se desfășoare în luna septembrie. Aceasta după ce a acuzat că nu se respectă legea și a spus că trebuie înăsprit numărul de controale.

”Eu respect opiniile lui Arafat și ale epidemiologilor, dar nu cred că o să ajungem în situația de a închide țara. Trebuie să înăsprim serios controalele în locul unde nu se respectă regulile și distanțarea. Mă uit la cifre și situația nu e deloc de neglijat. Mă îndoiesc că vom mai avea alegeri în septembrie. Eu le-am spus și colegilor mei, este incredibil ce se întâmplă pe Litoral! În multe cazuri ar trebui retrase autorizațiile de funcționare. Nu e posibil să fie nevoie să mergi cu jandarmii peste ei ca să înțeleagă”, a comentat Rareș Bogdan la România TV.

România a bifat sâmbătă un record al numărului de infectări cu noul coronavirus, dar și al numărului de teste efectuate. Au fost înregistrate 1.284 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Astăzi, duminică, s-au înregistrat 1.120 de cazuri noi de COVID-19, conform informațiilor GCS.

Citește și:

Mihai Tudose, furibund cu guvernanții: ”Nu uitați”

No Comments Yet

Comments are closed