Rareș Bogdan: ”Ciolacu s-a trezit apărător în piață la Buzău”. Pârvulescu: ”Nu pot sta în genunchi în fața PSD”

Nici nu au format coaliția pentru guvernare că au apărut primele neconcordanțe între membrii PNL și PSD.

Semn că România va continua să trăiască la limită pe marginea conflictelor dintre cele două formațiuni politice, care, teoretic, ar trebuie să formeze noul Executiv săptămâna viitoare.

Iureș maxim

Ies scântei între liberali și social-democrați, după ce negocierile au început să scârțâie la capitolul împărțirea ministerelor! Discuțiile pentru o coaliție s-au sistat, iar liberalii au convocat o ședință urgență a Biroului Executiv, prezidată de Florin Cîțu.

Știripesurse.ro a obținut informații din interiorul BEX, în care Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului, l-a mitraliat pe Marcel Ciolacu. ”Ciolacu s-a trezit apărător în piață la Buzău, între PNL și UDMR”, ar fi urlat liderul PNL.

Le-a picat prost

Europarlamentarul liberal le-a spus colegilor că el s-a bătut cu Liviu Dragnea și că nu îi va permite lui Ciolacu ”să își bată joc de noi și de Administrația Prezidențială”.

Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman, i-a ținut isonul colegului său. ”Nu pot sta în genunchi în fața PSD!”, a spus Pârvulescu în cea mai tensionată ședință liberală de la preluarea mandatului de către Florin Cîțu.

Citește și

Se sparge ”coaliția” înaintea Guvernului?! Marcel Ciolacu: ”Automat, ieșim în acel moment”