Rareș Bogdan, ca pe stadion: ”Floriiiin Cîțu” și ”Daciaaaane, ia-ți jucăriile și hai înapoi!”

Astăzi, la Romexpo, este Congresul PNL, iar în fața a 5.000 de participanți se alege viitorul președinte al liberalilor, Ludovic Orban luptându-se cu Florin Cîțu.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a intrat în dialog contondent la Congresul partidului, cu fanii lui Orban care i-au cerut demisia lui Florin Cîțu, l-au huiduit pe Dan Vilceanu și i-au scandat numele lui Orban în timpul discursului lui Klaus Iohannis.

”Cel mai dur atac s-a dus împotriva mamei sale defuncte”

”Dușmanii sunt afară, nu aici. Îi rog pe colegii mei din Brașov, Dâmbovița, Sectorul 3, Vrancea și Argeș să îi respecte pe toți delegații la Congres. Unitate! E absolut normal să susțineți un candidat, dar se va vedea la vot. Nu cred că 5 județe puteți să rechiziționați o sală bazându-vă pe bunul simț al celorlalți. Încetați, demisia nu se strigă în această sală, că e guvernul nostru, noi nu suntem PSD-iști”, a zis Rareș Bogdan, vizibil nervos.

”Vă cer să vă puneți în spatele lui Cîțu, este un om onest, cu bun simț”, a adăugat el.

Rareș Bogdan a continuat pe un ton din ce în ce mai ridicat acuzând atacurile la adresa lui Cîțu după ce mama lui a murit. ”Cea mai sfântă ființă e mama. Eram la Maramureș cu Cîțu, cel mai dur atac s-a dus împotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac împotriva unui om politic, să-i ataci mama”, a spus Rareș Bogdan.

Urlete

”Floriiiiin Cîțu va fi premier și președintele acestui partid”, a strigat acesta.

Rareș Bogdan și-a terminat discursul cu urlete: ”Florin Cîțu! Florin Cîțu! Florin Cîțu! Florin Cîțu”.

Mai mult, Rareș Bogdan a făcut un apel către cei de la USR PLUS care au părăsit alianța de la guvernare, după o dispută dură cu Florin Cîțu. ”Daciaaane (n.red Cioloș), ia-ți jucăriile și hai înapoi! Este nevoie să avem o alianță puternică”, a urmat politicianul.

Citește și

Florin Cîțu, huiduit la Congresul PNL. I s-a cerut demisia! ”Numai Dragnea făcea asta”