Rareș Bogdan a răbufnit vizavi de un detaliu legat de el: „Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri”. Ce salariu are

Rareș Bogdan a dezvăluit ce înălțime are. Acesta a făcut o comparație cu președintele Volodimir Zelenski, cunoscut pentru cariera sa de comediant ce purta tocuri.

Ce înălțime are Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a dezvăluit ce înălțime are. Acesta s-a temut că telescpectatorii cred că este mic de înălțime atunci când este văzut pe post.

Dar a ținut să precizeze că femeile din jur sunt cu pantofi cu toc, iar el are, de fapt, 1,76 înălțime.

Politicianul a făcut o comparație cu președintele Ucrainei și a spus că nu are de gând să poarte tocuri ca să pară mai înalt. Așa făcea fostul comediant și actual președinte ucrainean în unele dintre numerele sale de pe scenă.

„Vreau să le spun ceva telespectatorilor: Vă rog să mă credeți: nu sunt foarte mic. Eu am 1,76 de metri. Doamnele de lângă mine au 1,80 și tocuri de 10 centimetri.

Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri, așa că rămân la 1,76”, a spus acesta, la Antena 3 CNN în emisiunea „Decisiv”.

Ce salariu are Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a mai dezvăluit și că are un salariu mai mic decât avea la Realitatea, din postura de jurnalist. Mai precis, lunar, Rareș Bogdan încasează 7.800 de euro net.

„Salariul meu de la Bruxelles este un pic mai mic decât salariul de la Realitatea. Iau 7.800 de euro salariu net”, a zis Rareș Bogdan.

Tot la capitolul avere, Rareș Bogdan spunea că stă bine, dar nu este milionar în euro. Acesta a mai amintit și de toate afacerile pe care le-a avut și s-a lăudat cu ceasul său de 10.000 de euro de la mână.

„Am avut nouă stații Realitatea, ziare, francize, am avut 17 magazine de telefonie mobilă și accesorii pe care le-am vândut.

În 1997-1998, când apăruse telefonia mobilă, făceam, pe zi, între 400 și 700 de abonamente. Primeam, de la Conex-ul de atunci, între 85 și 130 de dolari pe abonament, în magazinele mele. Nu sunt milionar în euro”, a mai spus el pentru sursa citată.

Citește și

Bulgaria acuză România în dosarul Schengen: „O oarecare inconsecvență”