Rareș Bogdan a dat-o de gol pe Denise Rifai: ”Știu că asta sunteți”

Rareș Bogdan este unul dintre oamenii puternici din politica internă. Dar are timp și pentru fotbal.

În prezent, este prim-vicepreședintele PNL, după ce a fost, în 2019, a candidat pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare și a obținut un loc în Parlamentul European.

Clujean, Rareș Bogdan și-a început cariera în presă ca editorialist, la propriul ziar, în Cluj, apoi s-a consacrat în piața media ca moderatorul talk show-ului politic „Jocuri de putere” la Realitatea TV.

Socrul lui Rareș Bogdan a fost acționar la CFR Cluj

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Rareș Bogdan a lămurit un subiect legat de simpatiile sale legate de fotbal. Mai ales că a fost acuzat că „interesul poartă fesul” și a fost apropiat de cele două formații ale Clujului, rivale pe plan local, Universitatea, respectiv CFR.

Politicianul a răspuns direct, citând din versurile echipei preferate: „Sunt fan Universitatea Cluj. N-am ascuns niciodată asta. Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion. «Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pân-am să mor» face parte din cântecele noastre frumoase.

Socrul meu a fost acționar la CFR Cluj, nu știu dacă mai e. Dar a fost acționar în «epoca Paszkany», alături de Gadola și de cei de la EnergoBit. Acum, nu știu dacă mai e acționar alături de Neluțu Varga. Poate e doar sponsor, dacă o fi”.

Vecinul Gigi Becali și Denise Rifai, rapidistă

Lui Rareș Bogdan îi place fotbalul, are prieteni care simpatizează cu diverse echipe. Vecin în Pipera cu Gigi Becali, a recunoscut, amuzat, că îi ține isonul patronului FCSB. Totodată, a dezvăluit că jurnalista Denise Rifai este susținătoare a Rapidului.

„Acum ceva timp fiul meu a venit la mine, la partid, «Tata, vreau să mergem la meci», la Rapid cu Universitatea Craiova.

Am primit locuri lângă prietenii de la Universitatea Craiova. Aveau fular, au vrut să-mi dea și mie unul, dar le-am zis: «Nu-mi dați, am prieteni mulți și la Rapid». Îmi place Rapidul, știu că dumneavoastră (n.red către Denise Rifai) sunteți rapidistă.

Așa, sunt gard în gard cu Gigi (n.red Becali), mai cântăm uneori, seara, și pentru Steaua/FCSB. Vreți să mi-arunce peste gard ceva?!”, a reacționat europarlamentarul.

Citește și

Meseria soției lui Cătălin Moroșanu: Georgiana produce mai mulți bani decât soțul ei