Rapidul se prezintă la meciul cu Dinamo! Reacția lui Victor Angelescu

Situația biletelor primite de suporterii Rapidului la partida cu Dinamo a suscitat mult interes în ultimele zile, iar conducerea giuleștenilor a emis un comunicat cel puțin bizar.

Giuleștenii susțin că au avut promise inițial 5.000 de bilete la meci, după care dinamoviștii au schimbat din mers înțelegerea și le-au oferit doar 2.800, atât cât prevede regulamentul. Asta i-a deranjat teribil pe fanii oaspeților, care au amenințat cu boicotul.

Ce i-a deranjat pe rapidiști

Liderul suporterilor Rapidului, Liviu Ungurean, zis Bocciu, le-au transmis fanilor să stea acasă și să nu meargă la întâlnirea de pe Arena Națională cu Dinamo, nemulțumit de numărul mic de bilete primit și de faptul că acestea sunt la inelul 3.

Conducerea clubului din Giulești a ținut să fie alături de fani, însă a emis un comunicat destul de ambiguu din care se putea înțelege și faptul că echipa lui Cristiano Bergodi nu se va prezenta la derby-ul din etapa a 23-a din SuperLiga.

”#12 Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională. #FamiliaRapid #MereuImpreuna”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a grupării giuleștene.

Tocmai această postare i-a băgat în ceață pe unii fani ai formației de lângă Podul Grant, aceștia înțelegând faptul că Rapidul nu se va prezenta la partida cu Dinamo în semn de solidaritate cu suporterii.

Victor Angelescu a lămurit problema

Însă, alarmat de zvonurile legate de neprezentarea echipei la derby, acționarul minoritar Victor Angelescu a ieșit public și a dezmințit acest lucru. Mai ales că eventuala neprezentare la meci ar fi

”Înțelegem că altele au fost discuțiile între lideri. Fanilor noștri li s-a promis ceva prima dată… Dacă vor primi bilete la primul inel, înțeleg că vor veni. Dar probabilitatea e destul de mare să nu vină… Noi înțelegem supărarea fanilor.

Noi o să vedem de treabă și vom câștiga partida. Fanilor noștri li s-a promis ceva. Din 5.000 de bilete s-a ajuns la 2.800, iar apoi de la inelul 1 s-a ajuns la alt inel. Lucrurile trebuiau să fie clare de la început.

Nu e normal că cealaltă echipă să-și schimba poziția. Bănuiesc că asta i-a supărat pe fani. Înțeleg că Dinamo vrea un avantaj, dar lucrurile trebuiau să fie clare de la început”, a declarat Angelescu, la Orange Sport.

Citește și

CRBL a renunțat la Spania: “Câteva surprize interesante”