Rapid, superlovituri de ultima oră: doi jucători de la campioană!

Rapid este la un pas de încă o lovitură de mare impact.

Din informațiile Playsport, clubul condus de Victor Angelescu și Dan Șucu s-a înțeles și cu CFR Cluj, astfel că mai sunt doar simple formalități până la anuțul mutărilor.

Jefte Betancor și Yuri Jefferson vor îmbrăca tricoul bucureștenilor începând de zilele viitoare!

Șucu ”sparge” banca pentru Mutu!

Rapidul este lider în Liga 1, la egalitate cu CFR Cluj, dar nu oprește motoarele pe piața transferurilor. Giuleștenii mai dau o lovitură și îi pun lui Mutu la dispoziție două transferuri de impact.

CFR Cluj a acceptat ca Jefte Betancor să plece la Rapid. Giuleștenii vor achita 200.000 de euro în schimbul jucătorului adus de la Farul Constanța, care și-a câștigat faima de golgeter în tricoul ”marinarilor” și la Voluntari.

Atacantul depinde de un alt jucător

Ar mai exista o singură condiție: transferul se va oficializa după ce Dan Petrescu îl va avea la dispoziție pe Manuel Pucciarelli.

Nu doar Jetfe va pleca din Gruia cu destinația București. Giuleștenii au ajuns la un acord și pentru brazilianul Yuri, în schimbul căruia vor achita tot 200.000 de euro. În cazul transferului fundașului adus de la Gaz Metan mai sunt de pus la punct mici detalii în ceea ce privește salariul jucătorului.

16 goluri și 2 pase decisive a reușit Jefte în 35 de meciuri jucate pentru Farul.

4 meciuri a jucat Jefte pentru CFR Cluj în Superliga. Nu a marcat niciun gol și nu a dat nicio pasă decisivă

1 gol în 17 meciuri a reușit Yuri Matias pentru CFR Cluj

Rapid a fost dezlănțuită în mercato estival

Numai săptămâna trecută, Alexandru Mățan a venit împrumut pentru un sezon la Rapid, s-a bătut palma și cu jucătorul și cu clubul.

Rapid îi plătește în întregime salariul, unul consistent – 18.000 de euro pe lună și are clauză de cumpărare definitivă – 500.000 de euro.

Citește și

Murad: ”Dăm drumul la treabă oricând la Dinamo”