--> -->

Rapid, concurență pentru un jucător de pe lista lui Dinamo: „Mai e”

Denis Drăguș, atacantul român în vârstă de 23 de ani al lui Standard Liege, ar putea reveni în România. Clubul Rapid București a confirmat interesul pentru fostul fotbalist al lui Gheorghe Hagi.

Belgienii de la DHnet au scrie deunăzi despre interesul lui Dinamo București pentru internaționalul român, dar Ovidiu Burcă a transmis: ”Este interesant, cine nu l-ar vrea?, dar este o variantă SF mai degrabă, în acest moment”.

Victor Angelescu, primele declarații

Interesați la rândul lor de Drăguș, Victor Angelescu, acționar la Rapid, care a avut o dispută cu Andrei Nicolescu, actualul șef al dinamoviștilor, a confirmat interesul pentru atacant, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii până când cele două părți nu vor ajunge la un consens.

„Orice transfer este făcut doar în momentul în care se semnează. Interesul pentru Drăguș l-am confirmat, însă până să putem spune că este unul dintre jucătorii Rapidului mai e, iar perioada mutărilor este abia la început. Dacă facem un transfer, sigur îl prezentăm”, a spus Victor Angelescu, potrivit Digi Sport.

Pentru transferul lui Denis Drăguș, Rapid concurează cu Dinamo, echipă proaspăt promovată în prima ligă. Echipa roș-albă ar fi făcut deja primele demersuri în ceea ce privește mutarea, susține presa belgiană.

Ar fi contactat clubul Standard Liege pentru a iniția negocieri în privința transferului atacantului român.

Ce a făcut Drăguș în ultimul sezon

„Dinamo și-a exprimat oficial interesul pentru atacantul român”, a notat publicația belgiană DHnet.

Cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt, Denis Drăguș a jucat cinci meciuri pentru Genoa în acest sezon din Serie B, iar în prima parte a stagiunii a evoluat în 19 partide pentru Standard Liege în prima ligă a Belgiei, reușind să înscrie și patru goluri.

Denis Drăguș a plecat din România în august 2019, când FC Viitorul, actuala Farul Constanța, a încasat în schimbul său suma de 1.8 milioane de euro din partea clubului Standard Liege. După un an, belgienii l-au împrumutat la Crotone, în Serie A, unde a petrecut un an.

Din iunie 2021 până în ianuarie 2023, Denis Drăguș a jucat la Standard Liege, iar apoi a fost împrumutat la Genoa. Împrumutul său în Italia, expiră în această vară.

Citește și

Anca Țurcașiu la 53 de ani: „Fără carne, lactate, zahăr, fructe și pâine. Trăiesc cu puțin”