--> -->

Ramona Ioana Bruynseels acuzată că și-a abandonat partidul

Iureș pe scena politică internă, la nivelul unui partid înființat de curând. Mai exact, Partidul Restart România este în mare fierbere, după ce liderul Ramona Ioana Bruynseels (40 de ani) a părăsit formațiunea. În urma sa, partidul este în febra alegerilor.

Conform racnetulbuzaului.ro, ar fi părăsit partidul cu tot cu anumite documente și ștampila! Jurnaliștii au făcut acuzații. ”De ce s-a supărat Ramona așa de odată nimeni nu-și explică, dar se vede treaba că fata e cam rea. Oamenii și-au făcut calcule, au făcut cheltuieli, au investit timp și speranțe în lansarea acestui partid și acum primesc doar ură. Nu e frumos Ramona! Nu așa fac americanii! Așa fac țăranii!

Mai grav este faptul, că Ramona le-a interzis celor din conducerea interimară a partidului să mai utilizeze numele RESTART România. Cică este marcă înregistrată la OSIM pe numele unui vecin de-al său. Ăsta e noul, adus în politică de Ramona! Păcat de start, că de restart s-a ales praful!

P.S. Se aude că toți cârciumarii și hotelierii au de gând să-i trimită facturile de plată pentru mâncare și cazare, pe unde s-a tot zbenguit Diva în campaniile electorale”, au notat jurnaliștii ce-au scris materialul de pe racnetulbuzaului.ro.

Citește și

FOTO Clotilde Armand și-a început mandatul: ”Asta am găsit după prima zi”. Dezvăluiri și primele imagini