Ramona Bădescu s-a înscris în AUR. Primul discurs

Cunoscuta actriţă Ramona Bădescu, 55 de ani, s-a alăturat partidului AUR, aceasta fiind prezentă sâmbătă, 2 decembrie, la Congresul Extraordinar al partidului desfăşurat la Alba Iulia, unde a ținut un discurs.

În discursul său de trei minute, Ramona Bădescu l-a lăudat pe liderul AUR, George Simion, și a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru ţară şi românii din diaspora!

Autoportret

„Sunt Ramona Bădescu, sunt artistă, sunt femeie, sunt – mulţumesc lui Dumnezeu – de foarte puţin timp mamă, dar în special sunt româncă.

Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de ţară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul, întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă, întotdeauna am fost mândră de originea mea şi am luptat, aşa cum am putut, aşa cum am ştiut, pentru dreptatea românilor.

De multe ori au fost priviţi cu răutate, cu prejudecăţi, de multe ori am fost daţi la o parte, de multe ori am primit ameninţări de moarte”, a spus Ramona Bădescu, în cadrul evenimentului.

”Nu ne mai simțim români de categoria a doua”

Artista a susţinut că liderul AUR, George Simion, le este alături românilor din diaspora şi că el „face fapte, nu cuvinte”.

„Partidul dumneavoastră, condus de un om, eu nici nu ştiu dacă este clonat sau nu, pentru că apare peste tot, este tot timpul prezent, luptă tot timpul, se luptă, un om deosebit, George Simion.

Care vreau să vă spun că ne este alături, este alături românilor din diaspora şi el face fapte, nu cuvinte, ceea ce demonstrează că astăzi este în Italia. Acum nu ne mai simţim românii de categoria a doua, românii la care se vine cu mititei, cu muzică populară, cu rugăminţi înaintea alegerilor şi după care uită toţi de noi. Acum ne simţim alături, ne simţim o singură identitate.

Românii trebuie să se unească peste tot unde sunt români, în diaspora, în România”, a mai spus Ramona Bădescu.

Citește și

George Simion se teme că o să fie asasinat: ”Vor încerca”