Ramona Bădescu fără secrete: ”Aș fi fost plătită mai mult dacă ofeream nuduri cu mine. Asta făceam, la duș”

Ramona Bădescu, 52 de ani, și-a construit o carieră atât în România, cât și în Italia, ca actriță și cântăreață, apoi s-a lansat în lumea afacerilor și chiar în politică.

Craioveanca, posesoare a două titluri de Miss, a povestit ce complexe avea în copilărie.

”Când făceam duș, închideam lumina să nu mă văd”

Cu o siluetă de invidiat și la vârsta ei, olteanca stabilită în Italia a mărturisit că a trebuit să-și depășească multe complexe. Dezvăluirile au fost făcute în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

”Mama nu mă lăsa să mănânc nimic. Eram grăsuță și nu mă plăceam! Când făceam duș, închideam lumina să nu mă văd. Aveam picioarele strâmbe. Eram timidă, nu mă plăceam, mi-era foame și eram pofticioasă.

Și acum înțeleg că orice poftă se plătește, fie stau 10 minute în plus la sală, fie fac mai multe abdomene. La grădiniță, îmi plăceau papanașii. Prietena mea avea un papanaș ce nu-i plăcea, eu aveam o brățară frumoasă. Am făcut schimb.

De mică am reușit să-mi organizez plăcerile sufletului și ale stomacului”, a detaliat femeia. În prezent, are o dietă strictă, face pilates și jogging, bea zilnic apă cu drodjie de bere sau cu lămâie, printre altele.

”Fac sport și nu pierd nopțile”

A evitat să precizeze clar dacă are sau nu operații estetice: ”O dată la 5-6 ani mai trebuie să-mi retușez ridurile. Mici lucruri trebuie făcute. Gleznele mi le-a dat Dumnezeu foarte subțiri, am și un picior mic, măsura 37.

Fac sport, nu pierd nopților, nu fac operații estetice care să-mi strice corpul, tot ceea ce fac, fac natural. Am și eu secretele mele, ca orice femeie. Îmi place să las o alură de mister, nu toate întrebările sunt făcute să aibă răspunsuri”.

”Lasă-l să te dezbrace din ochi”

Una dintre cele mai dorite femei din România ultimelor decenii, cu impact și la nivel internațional, Ramona Bădescu a oferit câteva sfaturi ale seducției: ”Când eram mică, eram așa de toantă, de bleguță.

Acum, da, sunt o femeie care a trecut prin viață, prin multe întâlniri, momente, din fiecare am învățat. Când trimit un mesaj unui bărbat, sunt zgârcită cu cuvintele. Apoi, să nu fiu impulsivă, să recitesc fiecare mesaj pe care-l trimit. ”Și gândește-te la următorul răspuns”, mi-am spus mereu. Să anticipezi ce va urma.

Cochetează cu persoana! Spun de trei ori ”nu”, apoi cine are răbdarea să întrebe și a treia oară spun ”da”. Lasă-l pe bărbat să te descopere, să te dezbrace cu ochii, apoi să fugi, să scapi!

De la mama am învățat arta seducției culinare, apoi să fiu feminină. Aș fi fost plătită mult mai mult oferind nuduri cu mine. Sunt pudică, totuși, iar astăzi nudul îl păstrez doar pentru bărbatul meu”.

Citește și

Jean de la Craiova, șocant: ”Îmi ard ciorapii. Și fac foamea”