Raluca Turcan: ”Un partid foarte misogin”

Raluca Turcan rămâne un om important în PNL, este lidera liberalilor din Sibiu. În trecut vicepremier și ministru al Muncii, femeia împlinește astăzi 46 de ani.

”Politica e sexistă”

”PNL un partid foarte misogin, politica este sexistă. Nu doar eu aș fi un premier bun pentru România, sunt foarte mulți oameni ce-ar putea fi, din politica românească.

Important e să rămână integru, adică dacă pun mâna pe bani, să rămână integru. Eu sunt un om dedicat interesului public”, s-a lăudat Raluca Turcan la Kanal D, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Dădeau fel de fel de ponturi”

Autoarea unor gafe mai mari sau mai mici, Raluca Turcan este de părere că a avut parte de un tratament dur în media. Dar mai ales din partea colegilor de partid!

”N-am avut parte de o presă bună. Chiar de către oameni din interiorul partidului meu dădeau fel de fel de ponturi, să mă denigreze. Am livrat lucruri bune cetățenilor, nu sunt vulnerabilă, se legau de poșete sau mai știu eu ce. Eu am terminat Bacalaureatul cu nota 10, am intrat printre primii la Facultate.

Viorel Hrebengiuc a scos asta că am confundat HD – Hunedoara cu HD – High Definition. Săracul, a ajuns și la pușcărie după aceea. Sunt oameni politici, mulți, care se tem de mine, să nu ascundem asta sub preș. Cea mai mare gafă a mea? Uneori, mă obsedează unele greșeli gramaticale, scăpări care mă enervează. Nu știu dacă e amuzant, dar mă urmărește și mă enervează foarte tare”, a mai zis Turcan.

Citește și

Gata, Cîțu a luat decizia finală: ”Am depus”