Wave Resort

Raluca Turcan fan Florin Cîțu. De ce PNL nu mai poate merge cu Orban: ”Va fi greu să se redreseze”

Raluca Turcan a fost vicepremier în Guvernul Orban, acum este ministrul Muncii în Guvernul Cîțu. Pe cine susține? Ministrul Muncii a profețit că PNL riscă să dispară dacă rămâne, în continuare, pe mâna lui Ludovic Orban. Este de partea actualului premier.

Întrebată dacă Florin Cîțu, pe care îl susține pentru funcția supremă în PNL, poate candida pentru președinția României, Turcan a spus că este prematur să se pronunțe.

”Eu îl susțin pe Florin Cîțu la președinția PNL. Este parte activ în acest proces de reformă pe care suntem obligați să îl ducem la bun sfârșit. Eu, ca om politic, aflat în serviciul public de 16 ani, chiar și mai bine, sunt convinsă că, dacă ratăm și acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, unor sisteme vitale din România și, în același timp, politic, PNL va avea o mare problemă să se mai redreseze.

Aș putea spune că o reformă acum poate să conducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani de zile, iar o tărăgănare, acum, a reformelor, acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desființare.

Florin Cîțu și ca premier, și ca lider politic, va putea să finalizeze aceste reforme. Este prematur să vorbim despre candidatura la președinție (n.r. a României).”, a declarat Raluca Turcan la România TV.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Ce puteți face în Noaptea Muzeelor