Raluca Turcan despre bărbatul ei: ”Gătește”

Raluca Turcan, 45 de ani, este căsătorită din 2004 cu Valeriu Turcan, cu o lună mai tânăr decât ea, cei doi având un copil, un băiat. Valeriu Turcan a fost jurnalist, dar și consultant politic, vreme de cinci ani fiind consilierul președintelui României, Traian Băsescu.

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Raluca Turcan a vorbit despre jumătatea vieții sale, oferind o adevărată declarație de dragoste bărbatului de lângă ea. S-au căsătorit la doar jumătate de an de când s-au cunoscut.

Destin și de nume

”Mi-aș dori ca orice femeie să trăiască dragostea pentru soțul meu doar atunci când l-am zărit. M-au fascinat limba engleză impecabilă, cu accent britanic, și cu o inteligență ieșită din comună. M-am îndrăgostit lulea și am acceptat rapid cererea în căsătorie.

Sentimente curate și unice, aș dori ca mulți oameni să aibă ceva similar. Destin și la nume, mă cheam ”Tatarcan” și mă cheamă ”Turcan””, a explicat fostul ministru al Muncii.

”Dacă are defecte, i le spun acasă. Nu ar accepta să i le spun public. Apreciez că a reușit să reziste personal și profesional în perioada în care eu am avut această ascensiune politică. De multe ori a suplinit și absența mea acasă. Este un om fain”, a mai zis deputatul de Sibiu.

Tatuaj la cererea copilului

Valeriu Turcan este un foarte bun bucătar, în propriul cămin: ”A gătit coaste de vițel la tavă excepționale. Este foarte priceput la bucătărie, are și un simț estetic culinar deosebit”.

Cei doi au un fiu, Eric Octavian, 14 ani. ”Eric este un pansament pentru suflet, un copil care învață bine, empatic, a luat tot ce era mai bun de la amândoi. Toți mă întreabă cum de avem un copil atât de inteligent și nealterat”.

La inițiativa fiului, Raluca și Valeriu Turcan și-a tatuat câte o buburuză pe umăr, dar nu un desen permanent: ”Văzuse el un film, voia ca mama și tata să aibă un astfel de desen. Nu resping și nu condamn persoanele care au tatuaje”.

Citește și

Dorel Vișan: ”I-aș bate pe români, i-aș rupe”