Raluca Turcan a cerut demisia lui Florin Cîțu! Lideri PNL: ”Voia să fie ministru undeva, oriunde”

Raluca Turcan, ministrul interimar al Muncii și președinte al PNL Sibiu, a decis să nu participe la ședința PNL de luni dimineață în care s-a dat undă verde coaliției cu PSD și UDMR. În semn de protest.

Oficialul liberal a cerut însă și demisia președintelui Florin Cîțu pentru felul în care s-a negociat noua guvernare și mai ales măririle de pensii, alocații și salarii care spune ea sunt nesustenabile.

N-a prins echipa Executivului

O mișcare de-a dreptul șocantă, mai ales că ea a fost unul dintre susținătorii importanți ai actualului lider PNL.

Ce a dus la acest atac? Surse la vârful PNL susțin că atacul lui Turcan la Cîțu are ca motiv faptul că ea nu a mai prins niciun minister!

Nici măcar ”Digitalizarea” care va fi preluată de colegul ei Florin Roman.

”Ne-a sunat pe toți de două zile. I-a luat pe toți la rând că ea trebuie să fie ministru. Oriunde, doar să fie ministru”, a spus unul din importanții prim-vicepreședinți ai partidului, conform Știripesurse.ro.

Începutul sfârșitului?

”Ea nu a înțeles că președintele a spus clar – Raluca și Alina nu au ce căuta în guvern”, a spus un alt lider al PNL.

Și în chestiunea cu pensiile, e cel puțin ciudat că nu a zis nimic până acum și tocmai acum și-a amintit că nu mai are bani de pensii.

În plus, când era ministru, tot cerea bani de pensii, pentru majorări, deși evident, nu erau, au constatat cu amărăciune alți lideri PNL.

Este foarte posibil ca ieșirea ei să o coste scump și să fie îndepărtată din fruntea filialei PNL Sibiu, susțin surse la vârful partidului.

Citește și

Nicolae Ciucă, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier: ”Acesta e planul”