--> -->

Raluca Bădulescu despre bărbații din viața ei: ”El este. Iar lui îi datorez faima”

Raluca Bădulescu a recunoscut în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, că-i datorează faima unui alt designer celebru, Cătălin Botezatu. Care este și nașul lui Alex, fiul juratei de la „Bravo, ai stil!” cu fotomodelul Vali Pungă.

Efervescentă, femeia de 46 de ani a vorbit în termeni elogioși despre cel ce a lansat-o pe orbita showbizz-ului românesc. „Cătălin Botezaru m-a adus în lumina reflectoarelor. M-a ajutat pe tot parcursul vieții, de când ne cunoaștem. Ar fi ipocrit să nu spun că mi-a adus numai soare, lumină în viață. Cătălin m-a făcut cunoscută peste tot.

Eu eram cunoscută doar în cercurile mondene din București. Și a ajutat mulți oameni. Este și frumos ca om, și frumos sufletește. A fost alături de mine în atâtea situații, încât nu mi-ar ajunge 7 vieți pentru a-i mulțumi și a-i fi alături. M-a ajutat enorm, a ajutat enorm de multă lume. Îi doresc sănătate, este un om fantastic, este o minune de om și Dumnezeu îl iubește pentru că e minunat”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Numele ei a fost implicat în două dosare legate de consumul de droguri. Denise Rifai a chestionat-o frontal, dacă a consumat sau nu substanțe stupefiante. „Nu! Absolut niciodată. N-am avut niciodată de-a face cu așa ceva, nu știu cum s-a ajuns la numele meu. A luat amploare câteva zile, s-a făcut din țânțar armăsar”, a reacționat Raluca Bădulescu.

Acuzată, alături de alte vedete din showbizz, că a fost la înmormântarea lui Răzvan Cioban, designer la rândul său și jurat o perioadă la „Bravo, ai stil!”, doar pentru imagine, Raluca a ținut să explice situația din aprilie 2019. „Doamne, cine s-ar putea gândi la așa ceva?! Răzvan Ciobanu a fost parte din viața mea.

El este încă alături de noi. Am plâns la înmormântarea lui, unul dintre cele mai grele momente trăite de mine vreodată. L-am iubit enorm. El este un înger. Știm ce om minunat este, fiindcă pentru mine încă este. Și-acum vorbesc cu el, când trec pe lângă atelierul lui, îl salut”, a comentat designerul, înlăcrimată.

O perioadă a fost DJ și este o împătimită a muzicii. „Freddy Mercury (n.red – fostul solist al trupei rock Queen) este bărbatul vieții mele. Și cu el vorbesc din când în când, îl divinizez. Ador Queen, ascult Led Zeppelin, dar îmi plac și manelele. Cei care cântă au voce. Adi Minune, care mi-a fost coleg la școală, Florin Salam și mulți. Sunt fan George Michael, Michael Jackson, Frank Sinatra, îmi place arta în toate felurile ei”, a dezvăluit Raluca.

Citește și

Marcel Ciolacu despre el însuși: ”Trăiesc din salariu, nu sunt zgârcit, ci calculat”